Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от Tillig/Sachsenmodelle
Boris 2-12-4:
Краси:
1. Уважавам правото ти да имаш различно мнение и противоположно на моето. Не отричам, че си професионалист.
2. Аз оставам на моето си мнение, също сондирано с преподаватели от твоя бранш и от филологическия. Няма да сея на корена ряпа, кой какъв и т.н...
3. Не виждам във всичко това трагедия или драма.
4. Изразите: " ... и няма какво повече да ми обяснявате... Стига толкова расъждения. Излишни са напълно.", излезли от твоята клавиатура са съвсем учудващи и изненадващи за мен.
Бъди здрав!
Boris 2-12-4:
Митко!
Има поне на две места епохите и на български език. Има и два кратки филма по въпроса, пак на български, единият е заснет от член многопишещ в този форум.
Бих Ти ги пратил и на лична. Там, във нормите, обаче е писано от коя година трябва да се въведат, а не от кога са преномерирали не по норматив, а машина по машина и вагон по вагон.
Принципът за вагоните е бил, когато им изтече ревизията, тогава им слагат и новото обозначение. При локомотивите требе да е същото.
Е па това е. :drinks:
refil:
Снимка на 52 52 от 89 година–получен в доставката с 52 18.
И мисля,че е с оригиналната си ливрея.Предполагам,че 52 18 е бил със същата .
pach:
Ники, дай по някакъв начин тази статия моля те. Може и на ЛС или вайбъра.
Не съм я чел и ми е интересно. А това за 52.52 дето отпървом е бил 52.18
Освен номерната табелка, администрацията и герба на кабината, локомотива е без кьорав надпис по рамата!?
от къде го научи? Също съм любопитен просто. Снимката е много добра отправка
за продължаващо изследване /да раследват тия дето знаят повече/ и последващи
раговори за доуточнения /да спорят същите от горе/!!!
:drinks: :music: &bgflag
toniemi:
Темата стана доста интересна и за мен....получих доста полезна информация :hi:
В частност за локомотив с номер 52-248 с малките фарчета...
От доста години ми седи на макета,а аз не знаех как и попаднал в моето БДЖ.... :lol:
Преди беше 52-24 , сега с една осмица още .....и ето резултата.... :lol:
:drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия