Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Модели на български подвижен състав
gzo:
--- Цитат на: zazo link=topic=110.msg72227#msg72227 date=1328093336 ---(Image removed from quote.)
Отбележи, че долната част не е в черно. Това става по-късно, когато ги няма гербовете, а се появява голямото бяло БДЖ отсрани.
--- Край на цитат ---
За коя дола част говориш ? Тази под ливреята ли ? В черно бяха и когато беше още със старата момерация с 4 цифри.
На снимката която си качил се вижда герба къде е, но пак остава чуденето ми защо на някои от машините ги няма дипките в ламарината ?
topalov:
--- Цитат на: gzo link=topic=110.msg72229#msg72229 date=1328093694 ---На снимката която си качил се вижда герба къде е, но пак остава чуденето ми защо на някои от машините ги няма дипките в ламарината ?
--- Край на цитат ---
Ето една машина, на която се виждат дупките от герба:
А за тези, които нямат дупки, най-вероятно са запълнени при някой планов ремонт и боядисване. Все пак ще говори лошо за бояджийската бригада, ако си "остави" ръчичките (не че няма такива случаи).
mitko0888:
Със седем решетки отстрани на покрива и с линии на коша, както е Людмилата на Пико, са нашите 07-01 до 07-30, както и 07-91.
Гербът, както и табелата БДЖ, са горе между прозорците. На снимките се вижда добре, не се виждат гербове само там, където са откраднати. Долу при решетката е номерът.
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=110.msg72232#msg72232 date=1328098397 ---Със седем решетки отстрани на покрива и с линии на коша, както е Людмилата на Пико, са нашите 07-01 до 07-30, както и 07-91.
Гербът, както и табелата БДЖ, са горе между прозорците. На снимките се вижда добре, не се виждат гербове само там, където са откраднати. Долу при решетката е номерът.
--- Край на цитат ---
Ха така! Това с решетките сега го забелязвам! Винаги може да се научи нещо ново - Благодаря. :ok:
mitko0888:
Мисля че и сивото в долната част на коша може да не се пипа. Талигите и черното между тях се боядисват лесно и безболезнено. Бялата ивица на Пикото е по-широка, отколкото трябва, отговаря на някои широки жълти ленти, но може спокойно да си остане такава.
Луганската табела е само на първата доставка - до 07-20. След това е Ворошиловград...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия