Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Модели на български подвижен състав

<< < (94/152) > >>

mite:
утрепали са руския.

това ми мяза 100% като сините с друга боя. нещо не ме блазни много. чакам новите червени от роко. тилиг искат много за постните боклуци дето правят.

tritehiksa83:
Искам да ти кажа,че Тилиг доста добре се справя особенно със Y-вагоните и главно ливреите!Роко доста си окалпазиха качеството повярвай ми знам от опит!Така,че Тилиг не изкарват боклуци а съвсем правилни вагони!

mitko0888:

--- Цитат на: rumensoft link=topic=110.msg98560#msg98560 date=1423471561 ---Така и не разбрах, от къде да си го купя  :wild:
Този ми хареса, бих си го взел :)

--- Край на цитат ---

Пробвай да им пишеш един мейл, искам да си купя два вагона номер .... (един за теб, един за мен ...) - да си кажат банкова сметка за превода, да потвърдят наличност, доставка и т.н. memoba се чува като име от доста време, едва ли всички ходят на крака във Виена, изрично са написали с какви карти работят и че пращат "по пощата", би трябвало да няма проблеми.

gzo:
Аз също имам интерес към вагона, все пак трябва да спазя традицията да си купувам БДЖ вагони с правиписн грешки.

Апропо въпрос към тези, които следят чуджите форуми. При другите администрации случва ли се всеки път да се допускат правописни грешки ? Много хора тук прехвалват всичко що е швабско, ама тея серсеми се гъбаркат с нас.

mite:

--- Цитат на: tritehiksa83 link=topic=110.msg98565#msg98565 date=1423478151 ---Искам да ти кажа,че Тилиг доста добре се справя особенно със Y-вагоните и главно ливреите!Роко доста си окалпазиха качеството повярвай ми знам от опит!Така,че Тилиг не изкарват боклуци а съвсем правилни вагони!

--- Край на цитат ---

ммда виждам как се справят. ВА-G-ОН.  :)

не знам каква база за сравнения ползва всеки, но с огромна твърдост мога да заява че особенo тези вагони тука не са на ниво (50e+) което ме задоволява. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия