Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Модели на български подвижен състав

<< < (11/151) > >>

martzaro:

--- Цитат на: pach link=topic=110.msg10951#msg10951 date=1223560883 ---
--- Цитат на: martzaro link=topic=110.msg10943#msg10943 date=1223557320 ---Аз все си мисля че ще има начин да се произведе български състав, ма разковничето на такъв проект явно  ??? ??? ??? ??? е в това да се представи идеята на някоя фирма от името на "КЛУБ" на моделистите в БГ какъвто все пак се обсъжда към момента. Такова предложение е отправено с по голяма тежест от запитване от един човек, понеже там ще има и бройката на членовете на клуба и /онези от роко или пико не са глупави/ възможност за масово популяризиране на конкретните модели, т.е. безплатна реклама. Какво само бройката ли ги притеснява????

--- Край на цитат ---
Като идея си на прав път , ама дори по десет броя на калпак да купим , цената им пак ще е супер бутикова...да бройката при тях е от значение.Освен ако ти не инвестираш в целия масраф за една малка серия!?!
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
Не ве момци исках да кажа че ако ги запитаме като организиран КЛУБ може би ще ни обърнат малко повече внимание ::) ::) ::)

pach:
Ама то като направим клуба , ще опитаме от всичко - може пък и заек да хванем , ако не - поне ще сме опитали!!!
 ;D ;D ;D

Vlado:
Скоро един красавец на Брава със серия 132, след като обогати моята колекция и бъде обработен, ще придобие вида на наша 07 серия. Вярно има разлики между нашия истински лок и модела ама като се боядиса последния, натъмани, сложи му се надписа "БДЖ" отстрани и задърпа четири БДЖ пътнически вагона, сигурен съм, несъответствията няма да правят впечатление никому.
"Едно Ферари с цвят червен..."
 ;)

Adrian:

Влади , говори за двама - дет' се вика - искам и аз !

Vlado:
Обмислям, с цел привличане и на още моделисти към идеята за създаване на бг подвижен състав от готиви модели (и не само), да поръчам в най-скоро време в "Астра-Т" нови табели с различни номера, така че да обхвана възможно най-много серии, поредни номера, депа и колоосни формули. После ще калкулирам комплектите на каква цена излизат. И като имате предвид, че изработването няма да е повече от 30 лв, тя ще е символична. Така всеки пожелал да прави бг локомотив ще получи уникален номер на машина+всички останали табели на почти никаква цена.
:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия