Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Модели на български подвижен състав

<< < (105/152) > >>

Timerlane:

--- Цитат на: TANO link=topic=110.msg99165#msg99165 date=1426876836 ---Ми поТФърли им да преценят и планират и тва в продуктовата гама

:spiteful: :spiteful: ;)

--- Край на цитат ---

ОООоооооо даааааааа  :spiteful: :spiteful:  :spiteful: :spiteful:

Adrian:

Смейте се вие , но трябва си ръчкане . Най-странни са от Piko ,явно много ни мразят БДЖ-то , неясно защо. С мноооого ръъчкание и снимки  за BR131 = BDZ 07 ( со малко труд и кютек) профъфлиха ,че е възможно догодина да го направят , сега ги натискам за BDZ Desiro . Баси , дано преди да умрЪ Пико пусне роден модел  :angel:

ogiegp:
Адмирации за ентусиазма Ти Адриане,но все пак за по-сигурно не бързай с пренасянето в отвъдното  :stop: :stop: :stop:  :nono: :nono: :nono:
МОЛЯ

Adrian:

--- Цитат на: ogiegp link=topic=110.msg99172#msg99172 date=1426931713 ---Адмирации за ентусиазма Ти Адриане,но все пак за по-сигурно не бързай с пренасянето в отвъдното  :stop: :stop: :stop:  :nono: :nono: :nono:
МОЛЯ

--- Край на цитат ---

Споко, казаното е с цел да заблуди Паци , че имам здравословни проблеми , та белким плати сметката идния четвъртък  :drinks:

Timerlane:

--- Цитат на: Adrian link=topic=110.msg99171#msg99171 date=1426930242 ---
Смейте се вие , но трябва си ръчкане . Най-странни са от Piko ,явно много ни мразят БДЖ-то , неясно защо. С мноооого ръъчкание и снимки  за BR131 = BDZ 07 ( со малко труд и кютек) профъфлиха ,че е възможно догодина да го направят , сега ги натискам за BDZ Desiro . Баси , дано преди да умрЪ Пико пусне роден модел  :angel:

--- Край на цитат ---

Това ме навежда на мисълта за родното производство и колко всъщност сме зависими от чуждестранните фирми. Дълга тема, която можем да дискутираме до...
И все пак, адмирации и благодарност Адриане!  :clapping:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия