Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Модели на български подвижен състав

<< < (119/152) > >>

Dimitar Baev:
Здравейте приятели,

След дълги италиано/румънско/китайски родилни мъки се пръкна и нашето вагонче! Да ни е честито!

Сета е пред мен и сега очаквам останалата част от доставката.

Уникален е както и локомотива, та за всички които се чудят кой,как,къде е правил вагоните, ще ви кажа - Самуил.

Ние заедно с VTG имахме серия от този тип и затова са наистина малко по-различни от карловските.

Въпроси тук! :dance1: :dance1: :dance1:

ivo:
Вагоните са перфектни :)  bg&flag нека пак да спомена  :hi: конструктивните чертежи за матрицата са проектирани от aрх.Спас Смиленов - spas_tf един проект който след 3 години дава резултат.

mitko0888:
Да са ни честити.

ivo, pavel75, не искате ли да отчепите няколко поста от тук в темата за товарните БГ вагони? И да се направи такава за пътническите с нещо от тук?

pavel75:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=110.msg100163#msg100163 date=1436452448 ---Да са ни честити.

ivo, pavel75, не искате ли да отчепите няколко поста от тук в темата за товарните БГ вагони? И да се направи такава за пътническите с нещо от тук?

--- Край на цитат ---

Мдаа, ще трябва, но само да намеря малко време.

jopeto:
Нещо ми писна да чета глупости, извън темата. Ето, все пак нещо интересно, мисля че имаше такива вагони и в бдж-то: http://www.eaos.pl/galeria-zdjec-weglarek-naszej-produkcji/ който иска, да си ги куписглоби и да си ги боядиса както му е кеф по добре производителите на влакчета. Ако ще после и да си ги завира в обраслият тунел!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия