То Иво го няма, за да даде мнение, но тъй като нищо не съм чул от него по въпроса, по ми се струва възможно и вероятно холандецът сам да е задействал нещата и затова да ги има зърновозите на модели. Не че е без значение дали участваме или не в производството, защото лично на мен така ми се искаше някъде да пише "Made in Bulgaria", но в случая и загърбвайки за момент родолюбивите чувства, е по-важно да разберем дали и как можем да се сдобием с някоя бройка от така обявените...
Малко трудно се комуникира с тез западни производители

Най-накрая се намерихме и предавам дословно какво ми отговори Maarten. Трябваше да има организация по събиране на пари и обща поръчка

nо след 46 cite се чувствам доста изморен от такъв тип организации. Каквото зависи от мен и всички които помогнаха ... Миро, Красен, Васко, Кольо, Спас

ще момагаме.
Пък и се надявам в най-скоро време да Ви изненадаме приятно

група ентусиасти ... но това е друга тема.
Здравей Иво,
Отне ни много време, но след получаване и на последната променена част (свързащ държач?) най-сетне нещата ще тръгнат.
Трябва да ти направя снимки от последния ни примерен модел от Нюрнберг и да ти ги пратя.
Тъй като имахме толкова много проблеми в реализирането на този модел, чертежите на вашите вагони още не са готови и за съжаление няма да бъдат произвеждани в тази партида.
Когато получа чертежите и моделите, и ще те изпратя чертежи / снимки за да направите корекции, ако е необходимо.
Пускане на пазара? Просто трябва ги доставя до магазините, които вече ни ги поръчаха още преди 4 години.
Аз съжалявам, че не поддържаме връзка и постоянен контакт, но аз съм много зает с останалия ми бизнес а и какво да ви кажа, когато няма новини?
Но сега слънцето изгрява отново и се надявам, че ще грее за дълъг период.
Сърдечни поздрави
Maarten Van Der Burgt

дет се вика па шa стане някой ден ...