Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели за локомотиви БДЖ

<< < (23/58) > >>

Vlado:

--- Цитат на: zazo link=topic=1102.msg19129#msg19129 date=1234011841 ---При мен всместо Г.Оряховица е Г.Ореховица за 47-ма серия и трябва да видя депата на 6,7 и 52 серия какви да са. Иначе всичко е ток.

--- Край на цитат ---
Ще те помоля това да стане най-късно до утре вечер, за да можем с Павката да действаме още в началото на другата седмица!  :)

zazo:
06-86 София
07-41 Г. Оряховица
07-89 Варна (това е ново)
вместо 52-13 -> 52-06 Бургас

Vlado:
Актуализираният списък:

Vlado:
Днес отново прегледах всичко по списъка и на места коригирах грешно сметнати цифри (най-вече по страница 3-та - общ брой на табели по видове). След което изпратих всички схеми на оразмерени табели и самия списък на Павката. Утре той ще ги види, прегледа отново и когато има време, ще се разходи до "Астра-Т" като ще се надяваме до няколко дни вече да знаем цената, на която ще се изработят тъй желаните от нас табели. После ще се преброим отново, ще съберем пари, ще потвърдим поръчката и... ще чакаме новите си бг табели. :)

zazo:
Значи това С Г.Ореховица, продължава да ме притеснява. Другото, което ми прави впечатление е, че Пловдив е станал ПловдивЬ. Това е така само за първа/втора епоха. Аз предпочитан да си е Пловдив при мен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия