Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели за локомотиви БДЖ

<< < (31/58) > >>

novobranec:
Сигурно е за него, ама помня ли... То като ти минават толкова неща през ръцете иди че запомни всичко.
И так изглежда добре, ама и на чаркове хич не беше лош. Ще взема да му кажа да направи един небоядисан.
Мерси за линка, винаги съм се чудил що е толкова хубав тоя човек, а пък то щото скромността го краси! Ще го скъсам от майтап следващия път като ми се появи. То и аз отдавна съм постигнал единствената истинска любов на тоя свят, тоест обичам най-много себе си, ама и аз не се изпускам толкова. Само се майтапя бе, да не се засегне някой. Ама не мога да се въздържа като чета работи от рода на ей това:
"Авторът се е справил блестящо с моделирането ..." и т.н. Блестящо, ама после го е боядисал!  :spiteful:
Или:
"Моделът носи със себе си чертите на една изключително прецизна работа и тънко познаване на железопътната техника от страна на автора".  :clapping:
Сигурен съм, че сам си го е писал! Ама ще ми дойде той и тогава...  :pleasantry:
Дано само и Астра-Т хвали - ако не чак така, то и 1/10 от горния ентусиазъм стига.

zazo:
Крилото за съжаление се оказа, че го нямам в никакъв графичен формат, иначе става въпрос за следното:

А герба е този:

Него ще ти го пратя на пощата в по-голям размер.

novobranec:
Zazo, за герба не си давай зор - мисля че го имам тука на едно CD с корелски клипартове. Само ме светни за размера в НО, може и приблизително. Ама нали се сещаш, че това нещо като се намали трябва и графиката да се опрости, та не знам какво ще остане.
За крилатото търкало не бери гайле - и от тая снимка ще го гепиме. Ако я имаш по-голяма, още по-добре. Ако не и тая ще свърши работа.
И понеже съм си новобранец, пак ще си позволя тъп въпрос. Тия гербове къде са ги слагали, че нямам никакъв спомен?

zazo:
На всички локове отстрани го е имало герба.

lubomir:
Аз такъв герб на моя машина не турям независимо че я е имало в действителност. Не ща да я загрозявам въобще. Виж ако някой изнамери царския съм съгласен да го лепна!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия