Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели за локомотиви БДЖ
Vlado:
Това е изцяло индивидуален въпрос на избор! Който както и каквото иска ще слага на моделите си. Аз например съм много стриктен и слагам само според сегашните стандарти, zazo - отпреди години, ти - друго и т.н., и т.н.
zazo:
Разбирам те напълно и мен не ме гони някаква соц носталгия, но не можем да избягаме от миналото си.
CaLLlo:
Онзи горе за по-кратко го наричайте герб-значка ... толкоз е стилизиран, че нищо не е останало от него ...
както и да го погледнеш стои зле дори и на локомотивите ...
В сила е от 10-я конгрес на БКП - 1971 г. есента и предполагам мигом по-късно е цъфнал и по локовете ...
Преди него е бил малко по-добре изглеждащия по-стар, пак соц, но все пак герб ... от месинг:
zazo:
Размера като нищо ще излезе и по-малко, та ако искаш го зарежи засега, то аз съм единствения желаещ. Иначе мен ме урежда и нещо съвсем сиволично, при такъв размер.
Vlado:
Ilfile, я кажи, друже, до къде я докара с табелите? Че една сурдия народ протрива доволно ръце само при мисълта, че скоро ще украси с тях съкровените си модели (е ли па я!)?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия