Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели за локомотиви БДЖ
novobranec:
Мъ де го е пратил, оно е ясно - у космосо, дека? А оно оттамо надето фане!
Владо, не си оставяй така смело мейла, бе човек! Не ти ли писна от златни ролекси, големи пениси и разни такива? Дано скоро им свият сармите на тия измекяри - чу се некъде из мрежата, че в Щатите вече били осъдили първия спамаджия. На 9 месеца увеличение на пениса :sarcastic:
Vlado:
Пускай preview-то и не плашьойся! Аз ще се боря со забе и нокти със спамаджиите! ;)
pach:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Там не е страшното с Владовият имейл , ами ще наградят първия спамаджия който влезне и остави писмо, е Владо го види и отвори!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
Adrian:
Оф , направо ме заболя глава от тая тема ...нищо съществено от 10 поста насам - що не си чатите на друго място :angry:
novobranec:
Адри, надявам се че нямаш мене предвид с това "нищо съществено", щото десетина поста от твоя назад има неща, дето не за мене, а за вас са съществени.
По принцип отдавна за другите неща съм престанал "да разсъждавам върху заповед" - каквото прати клиента, това му се прави. Да е гледал какво праща! Та най-лесното беше да му изтупкам на Гервасий стотина пилета с удължени краченца и да му прибера парите. Това ли са ти размерите, байно? Ха цален сега, бите.
Ама не. Вие сте друго нещо, щото сте от същата кръвна група като мене. Затова се опитвам тука максимално да си изчистя нещата, за да няма недоволни (то винаги има, ама за да са по-малко поне). Ако нещо моето разпитване и коментари, както и нагледния материал (който си губя времето да чертая, еспортирам, ъплодвам другаде и пастирам тука) не ви устройват, кажете. Правя го тука, за да не си мислите че има нещо скрито, а и евентуално ако видите някое недоглеждане да се намесите навреме. Но ако все пак това ви дразни, не си мълчете. Казах ви какъв е начинът - прави се това, което сте дали без повече разпитване и разправии и точка. Ама що са с кант, що са без кант - не ме интересува. Вместо да си губя времето с вас заради чистата спортна тръпка, мога през това време да свърша и нещо друго. Който се интересува какво и за колко - направете си справка колко струва векторизация на лого, например. А това се прави за около 10 - 15 минути, тоест докато го пишех това можеше да изкарам някоя пара на теория.
Така че моля, ако имате възражения, споделете ги и ме разкарайте оттука ако искате. Имам с какво друго да се занимавам, не ме мислете.
А за майтапите от време на време - то без тях не става. Да не сме на конгрес, че да изнасяме доклади тука? И, доколкото знам, тоя форум не се чете под строй. Който не му харесва, да не чете. Или да се разходи до аптеката за аналгин.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия