Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели за локомотиви БДЖ
novobranec:
Zazo, не ме карай да се смея! Ква детайлност на тоя размер бе братче! Аз ти рекох че и на 5 мм едва ли нещо ще остане.
Нейсе, ще ти пусна проби по твоя размер, та сам да се убедиш. Тия линии 5 микрона не знам дали даже и на филма ще се виждат.
Не ми се сърди на мене, а на тия, дето измислят гербовете. И се моли да не стане, щото иначе ще си скубеш косата и четката - не те виждам как ще го баданосваш това.
Но ще го пробваме, макар че още отсега резултатът за мене е ясен. А той е точка с диаметър 3,5 мм. Верно - тенекиена, ама все пак само точка.
novobranec:
Владо, принципно съм готов, обаче още не си ми рекъл онова там дето го бях отбелязал на файла с табелата на 07 111.8 грешка ли е? Щото ако вървят по ред логичното е 07 011.8.
Ще гледам тая седмица между другите неща да пробутам и малко проби - от всичко по БДЖ и малко кокошлета за Гьоринг. Че имам съмнения за някои неща, най-вече за герба на Zazo и искам да ги видя първо на тенеке, па чак тогава ще викаме "хоп!". А вие през това време се дръжте естествено.
То ще се чуе като стане.
Vlado:
Тъй...
Бай Илиане, да взема да ти отговоря на въпросите! Кво ше каеш?!
07 111.8 си е точно така! Защото... ами защото е модернизирана някъде около 2000-2005 г. и затова са й сложили една единица повече, тъй че си я остави така, горката, да си тегли теглото.
Не видях как са станали табелите БДЖ, че там е малко деликатно и ми е интересно дали си спазил шрифта, който е особено важен при пресъздаването на тенеке.
И на трето, но не на последно място, отново напомням, че искам да видя всички табели преди потенекенясването, за да няма после разочаровани от готовия продукт, щото накрая аз ще го отнеса! ;)
Пък после ще пием по бира... може и по повече! :) :drinks:
novobranec:
Владо, за БДЖ-то ич не бери гайле, бай ти Илиян си знае работата. Същото е като тия дето ти ги правих (като графика), а тогава го почнах от нулата, така че шрифтът си е грозен като на оригинала (особено Ж-то имам предвид).
За горката седмИца разбрах, така си и остава "111" (словом: рейса за Люлин по околовръстното).
Утре ще гледам да ти спретна файловете за наблюдение, дано остане време че нали ти разправях за телефонистите с голямата поръчка!
Vlado:
Да се работи с теб е истинско удоволствие, ше знаеш! Без много приказки постигаме необходимото. Какво по-хубаво от това?! :hi: :angel: :thank_you:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия