Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели за локомотиви БДЖ

<< < (40/58) > >>

zazo:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg21161#msg21161 date=1237134022 ---Zazo, не ме карай да се смея! ....

--- Край на цитат ---

Предполагам че е така, затова като му дойде ред викам нещо съвсем опростено и стилизирано, колкото да намеква, ясно ми е, че нито ще има лъв, нито три житни класа.

pach:
Лъв ако нема то кво остана ??? ;) :pleasantry:

novobranec:
Владо, имаш поща!

novobranec:
Пак имаш поща, бе Владо!
Забравих да те предупредя, ама нищо - казвам ти го тука, нека и другите да гледат. Не обръщай внимание на дебелината на буквите, аз си знам защо съм го направил. В окончателен вид нещата ще изглеждат горе-долу така:

Както всички виждат, шрифта на БДЖ-то си е грозен като оригинала. Шрифтът на номера не е същия, но това едва ли ще бие на очи в реалния размер след като машината позаглади нещата. А и това е единствения начин да се чете изобщо нещо с тия малки размери. За съжаление понякога компромиси се налагат не само в брака, а и в хобито!

Владо, аз поне смятам, че съм готов. Огледай още веднъж нещата, след това ги дай и на някой друг да ги огледа и казвай какво ще става оттук нататък.

Vlado:
Ilfile, май сме готови за бой! Взимай чука и длетото и се залавяй с дялкането на табелите! Те са големи като размер, няма да те затруднят...  :spiteful:  :pleasantry: Дано след три луни са готови!  :pleasantry: Аз ще чакам във вигвама и ще пуша лулата на мира!  ;) Аз казах! Хау!  O0
п.п. Ще те помоля само отново да провериш заявените бройки на всеки един вид табела и това е. Другото надълго и широко коментирахме.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия