Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели за локомотиви БДЖ

<< < (42/58) > >>

Gervasii:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg21494#msg21494 date=1237463364 ---Кво се умълчехте, бря?
Пробите са готови и отдавна (от сутринта) са у Павката.
Кво стана, както и ще ги видите скоро:
1. Точно според очакванията най добре се представи групата 2Г (Герваско & Райхсмаршал Гьоринг). Знам, че те са отсвирени в друга тема, но за мене темата е "проби" и затова остават тука, щото са на едно парче тенекия. Горните да се приготвят много да черпят. Оставих си два орела да ги чифтосам за евентуално размножаване, ако има поръчка. Последната дума я нямам нито аз, нито дебелия Херман.
2. Табелите с номерата са добре

--- Край на цитат ---

кръстник трябва да почерпя - "групата 2Г (Герваско & Райхсмаршал Гьоринг)"

lubomir:
А нашия царски герб дали ще стане или е прекалено "пищен" за да излезе в НО?

pavel75:

--- Цитат на: lubomir link=topic=1102.msg21500#msg21500 date=1237465565 ---А нашия царски герб дали ще стане или е прекалено "пищен" за да излезе в НО?

--- Край на цитат ---
Предлагам първо да видите как става другия - соц герба и тогава да се хвърляме на царския герб. Ще бъде мъка оцветяването. Поне според мен

Vlado:
В следващата поръчка към нашия приятел ilfil ще включим и царски, републикански и т.н. гербове и символи, включително табели на производители и изобщо всичко, от което имаме нужда. Ама нека първо приключим тая, а?! Ей я, види й се края! Скоро ще си имаме мили родни табелчици... ;)

lubomir:
ок,
що е време се е пред нас!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия