Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели за локомотиви БДЖ
novobranec:
Добре де, с петолъчките няма проблем, ама др. Димитров на отливка ли ще го правиш? За 30-те герба разбрах, а място за допълване до дециметър ще остане доста, така че колелата ти с крилца може да дойдат и около 100-ина. Понеже рече, че не си на зор, по-добре изчакай малко да я видим тая петолъчка и тоя другар на нея. Проблемът е, че не мога да намеря това, дето ми трябва в нета. Георги Димитров много, ама точно профил няма. Сетих се, че май го имаше едно време на комсомолските книжки, но не мога да си намеря моята. Не съм я изхвърлил, само че едно време като ни организираха т.н. "демокрация" си закопах партийните документи (а не ги бастисах. Че то знае ли се един ден...) Та сега не помня баш в кое кьоше на двора ги зарових, ама ще излезе все отнякъде тоя другар в профил и обръснат. Може и ти да ровиш междувременно, щото имаш интерес! :yes:
На ти сега пак тъп въпрос: я си погледни още един път снимките, дето си ги постнал тука и ми кажи защо др. Димитров се прави на Райхсорел и също като него се оглежда? Щото на два от локовете гледа надясно, а на третия - наляво. Не че е проблем да ти го направя да гледа и надолу засрамено, ама само питам.
pach:
Ами върти си главата като изоглавен , щото винаги трябва да гледа НАПРЕД!!!!
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
zazo:
А не. На тоя другар сурата не я искам на локомотивите си. Ако до дециметър могат толкова неща да се съберат нека гербовете са 50, но наистина нека изчакаме, аз ще помисля и за други неща :blink:, че стотина колела няма какво да ги правя.
Аз комсомола го отървах на косъм, млад съм.
CaLLlo:
http://i44.tinypic.com/ofau7t.jpg
:hi:
novobranec:
А сега ново двайсе! Що не го искаш бе, Zazo? Нали на снимките си е там? Знаеш ли кво заслужаваш сега? Да ти направя петолъчката на разгъвка, та да си я сгънеш релефна, както е на снимките! Нема начин това да не те вкара в лудница поне за 6 месеца, гарантирано. Все още си говориме за мащаб НО, нали? И той още си е 1:87, надявам се?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия