Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели за локомотиви БДЖ

<< < (47/58) > >>

Vlado:
Господа, за съжаление табелите няма да станат за днес, респективно поради тази причина няма да мога да ги раздавам утре на срещата! Имало проблемен филм, който ще се работи другият четвъртък, а тези с филм, който е годен - в понеделник. Тъй че... спокойствие и топла храна или хубавите работи стават бавно! И те така!  :wacko:

zazo:

--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg22041#msg22041 date=1238152856 ---А сега ново двайсе! Що не го искаш бе, Zazo? Нали на снимките си е там? Знаеш ли кво заслужаваш сега? Да ти направя петолъчката на разгъвка, та да си я сгънеш релефна, както е на снимките! Нема начин това да не те вкара в лудница поне за 6 месеца, гарантирано. Все още си говориме за мащаб НО, нали? И той още си е 1:87, надявам се?

--- Край на цитат ---

Да не объркаме нещата, герба си го искам. Героя от Лайпциг нещо го недолюбвам, на него някой друг му се меракладисваше.
Има и локове само с празна петолъчка, така че не нарушаваме пресъздаването на действителността. Иначе с другарите Сталин и Ленин, може и да ме изкушиш, но не мисля, че си струва в HO (все още си е 1:87)  :victory:

novobranec:
Владо, това от тебе го разбрах и веднага звъннах на колежката да разбера кво и що. Определено филма не е виновен за нищо, а е виновен оня олигофрен, дето го е пуснал! Имена на фирми и лица няма да споменавам, че светът е малък. А и се случва на всеки, ама защо баш на вашите неща бе,мамицата му!
Zazo, разбрано. Имаш само петолъчка без политически профили по нея. Като си доизкусуря тая вечер табелите и поредния сбъркан панел за управление на истинското БДЖ, ще спретна нещо и ще ти го пусна тука за подпис. Без твойто "да" не пускам нищо, даже и газове!  :yes:

mitko359:
 :lol: :lol: :lol: ха,ха,ха дори и газове

novobranec:
Zazo, ако правилно съм схванал нещата, искаш само петолъчки, които да си ги лепиш после върху летящото колело, та да го закрият (предполагам, че така е правено и в действителност, ама знам ли!). Щото нема да е проблем да се направи петолъчка с тия крила, но ще са на едно ниво (демек звездата няма да е изпъкнала по отношение на крилата).
Кофтито новина за тебе е, че ако се тури звезда със що-годе разумен размер, тя не скрива колелото напълно. Но ако въпросната без да се увеличава се изтумби малко (точно както най-много си я обичкаха другарите), тогава ще стане.
Глей тука:

Огледай си нещата и казвай. Имаш време да мислиш до понеделник вечер. Иначе артисваш за по-нататък. Ако ти прецакат и на тебе филма, пак ще артисаш и без друго. Техната мама!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия