Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели за локомотиви БДЖ

<< < (53/58) > >>

novobranec:
Ицо, доколкото се касае до моята част, считай че си оноден. Тоест теоретично си на филма във вторник и на тенеке в четвъртък. Ако успея да намеря време да мина покрай Адри (дето още си трае дали е на същото място), считай че другата седмица може да заградиш двора.
За парите не се притеснявай и за сметки не ми споменавай изобщо. При мене има три начина на плащане: кеш, в брой и на ръка. Затова цените ми са без ДДС. Ако искаш фактура - нема проблеми, колежката ще ти напише. Плюс 20% обаче.
Казах ти за плащането - ще се разберем с Адри.
А ти копай там през това време фундамента на оградата.

mitko359:
мога ли да си поръчам табелки все още щото явно съм закъснял

XRISTO:
Почвам да пека тухлите за оградата тогава.  :lol:

novobranec:
Абе Мите, къде жма досега, бре момче? Ние тия табели ги дъвкахме тука към две седмици, ако не и повече!
Май ще артисаш за следващия транш за конкретни табели, ако си само за лога може да изврънчиш некой артък от колегите си тука. Ама да ти вземат двойна цена, че другия път да не дремеш!
Ако събереш към дециметър (което само от табели се съмнявам че ще можеш), ще те пуснеме отделно по-нататък само тебе.
Ицо, печи тухли ама си мисли и за колоните! И не забравяй, че отгоре трябва да имат и плоча, просто дизайнът на тоя тип огради си е такъв и друг досега не съм виждал. Аз лично на моите съм решил да им туря върху плочата и по една шукаритетка отгоре, с формата на топка. Ама трябва да се разходя до некой ловджийски магазин за подходящи сачми. Щото за друго не се сещам.
Пак за табелите и другите неща, че закъснелия Митьо ме подсети - ако ви идва множко да мислите на дециметър, може и друго. Понеже вашите неща са по принцип дребни, можете да си организирате нещо като ТКЗС - демек на няколко човека нещата да се впишат в тоя минимум. Само идея, а вие си я доразвивайте.

XRISTO:
Хм,май си прав.Давай идеи за диреци!  :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия