Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели за локомотиви БДЖ
novobranec:
Ми като мойте бе - намери си дебел коматекс (не знам що ама някой му викат и "симона", ползва се от рекламаджиите), режи ленти и цепи на диреци. После с остра стругована клечка за зъби си рисувай там каквото ти душа иска - кеф ти тухли, кеф ти плочи. Аз поне с по-добър материал досега не съм работил за такива неща. Като му удариш отгоре боята и го състариш малко с прах от сух пастел и се успива!
На снимката на моята ограда тухлената част е от 2 мм, а за колоните не съм сигурен, ама са 4 или 5, не помня. Има го всякакви дебелини от 1 до 10 мм. И по-дебел се намира, ама е цифра и само по поръчка, но това само за сведение, щото за тия неща няма приложение. Виж, за основа на макет - може би, не знам. А тънкия коматекс изобщо не е скъп, единственият проблем е, че се продава на листове 2 х 3 метра, та ще се наложи да врънчиш като мене парчета от някой познат рекламаджия. Впрочем, те и без друго ги хвърлят.
От същото съм правил и онова парче от танковия цех, дето го бях постнал в "сгради", знаеш го. И то е от 2 мм. Реже се с макетен нож като приказка.
XRISTO:
Таз Симона не съм я виждал.Готина ли е? А има ли цици? :lol: Нейсе, ще търся таквоз чудо, ама освен за офис 1 - друго не се сещам.То рекламна стая ако има ще е добре, ти пък цяла къща! :spiteful:
pach:
ilfil това с оградите с издигнатото в средата много ме изкефи!!!
Ако не ти правя проблем праскай и за мен един дециметър (квадратен!) от тях , тоест същите като на Христо.На мен също ми е удобно да ги взема от брат Адри , ама той да каже "става-не става" или да мислим друг вариант.И за 18 -те лева как да стигнат до теб?
Какво като са НО !?!?! На мен пък в ТТ ще ми заградят дъскорезницата и готово!
"Промишлените" огради винаги са по високи от "домашните" , щото и айдуците отвън и отвътре са повече!!! :lol: :lol: :lol:
Та така брои ме и мен за един квадрат от тези дето са вдясно :
А модераторите какво има да умуват за раздела къде да ти сковат кочинката - ми то си има такъв -"поръчки през railwaypasssion" -демек "поръчки през форума" - къв е проблема?!!!
;D
zazo:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1102.msg22086#msg22086 date=1238186129 ---Zazo, ако правилно съм схванал нещата, искаш само петолъчки, които да си ги лепиш после върху летящото колело, та да го закрият (предполагам, че така е правено и в действителност, ама знам ли!). Щото нема да е проблем да се направи петолъчка с тия крила, но ще са на едно ниво (демек звездата няма да е изпъкнала по отношение на крилата).
Кофтито новина за тебе е, че ако се тури звезда със що-годе разумен размер, тя не скрива колелото напълно. Но ако въпросната без да се увеличава се изтумби малко (точно както най-много си я обичкаха другарите), тогава ще стане.
Глей тука:
(Image removed from quote.)
Огледай си нещата и казвай. Имаш време да мислиш до понеделник вечер. Иначе артисваш за по-нататък. Ако ти прецакат и на тебе филма, пак ще артисаш и без друго. Техната мама!
--- Край на цитат ---
Илияне, за петолъчките си ме разгадал напълно, така че можеш директно да ми плеснеш тая втората по-тумбестата върху част от крилата. Дори една идея по-голяма може да я направиш. Няма какво да се занимавам да ги лепя отгоре. Колкото до останалото рифелованото тенеке можеш да ми пуснеш за допълване на дециметъра и една последна молба ако е възможно и не е сложно.
Ей такъв надпис като буквите са всъщност дупка, а черното е плътно. Идеята е да си го ползвам за шаблон за пръскане на надписа. Височината на буквите е 2 мм.
Значи финално 50-ина герба, 50-ина летящи колела, 50 летящи петолъчки, каквото остане рифеловано тенеке и няколко шаблончета БДЖ. С мойте глупости се занимавай само ако няма да забави голямата поръчка на табели, че там много хора чакат.
novobranec:
Zazo, отговорил съм ти от новия си амвон, заповядай там!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия