Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Табели за локомотиви БДЖ

<< < (55/58) > >>

novobranec:
Ицо, коматекс в "Офис 1" едва ли ще намериш, щото не е в графа "канцеларски потреби" (или както сега му викат "офис консумативи", че било по-българско), така че се ослушвай за рекламаджии. Тука поне по София е пълно с коматекс, стига да знаеш къде да търсиш. Я хвани некой гражданин на столицата да ти потърси, ако те мързи да ровиш из Ловеч.
Ако искаш питай все пак в "Офис 1", ама подозирам че ще те гледат тъпо. Ако не си носиш парче за мостра имам предвид, а ако си носиш просто веднага ще те отрежат.

Vlado:
За сведение на посрещачите табелите са вече готови и са у Павел! До няколко дни ще ги взема, обработя комлектите за всеки и обявя начина за раздаване.
Ликуй, народе!  :clapping: :yahoo:

Adrian:

лик , лик , лик - ура!! :wild:

novobranec:
Адри, докато се кефиш намери все пак време да ме светнеш още ли ти е там магазина, че са те избрали за пощенска кутия и едновременно с това и банка някои твои колеги тука, нали разбра?

Vlado:
Табелите са у мен и започвам да ги разпределям по комплекти и хора. Надявам се до ден-два да съм готов. След което идва най-сладката част - раздаването.  :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия