Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели за локомотиви БДЖ
toniemi:
--- Цитат на: Vlado link=topic=1102.msg17710#msg17710 date=1232868520 ---Боята ще си я слага всеки сам. Става много лесно. Маестро Vaskopf ме ориентира в тайните на боядисването още при работата по 14.41, тъй че ще споделя "тайната на съзиданието" и с вас. Продължението следва... ;)
--- Край на цитат ---
Табелите,ние ли ще си ги боядисваме?
Те релефни ли ще са?
Vlado:
Табелите са релефни и се боядисват много лесно - нанася се боята и после с много фина шкурка (1200) внимателно се изчистват номерата и става бонбон.
п.п. 11:25 ч. - Взех размерите на всички табели, но ще публикувам следващите промени в списъците едва след като всички изразят мнение по предишния списък, за да не пълня с излишни мнения темата! :polling:
Vlado:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=1102.msg16964#msg16964 date=1231607346 ---(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Имам и една молба! Трябват ми такива изображения, но на номерна табела след промяната от 1988 г. (например на 46 045.1), деповска табела на нов подвижен състав (например на 07-ма серия) и на БДЖ отново нова табела. Нужни са ми, за да ги приложа (оразмерени) към поръчката за повече яснота при обясненията към фирмата относно изработката.
zazo:
При мен всичко е точно.
Vlado:
В събота, ако има среща при Жоро, ще донеса табелите, които имам в момента, за да ги видите. Това са табели за 14.41, 15.215 и 16.01+крилото на БДЖ. :pleasantry:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия