Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Табели за локомотиви БДЖ
Vlado:
Представям актуализирания списък с табели за Астра-Т. На втора и трета страница са съответно видовете табели, техните размери, брой за модел, типовото означение и общ брой на табелите по видове (на трета страница). Общо взето, ако няма други забележки от ваша страна, остана доуточняване на размерите на всяка отделна табела и размерите на цифрите и буквите включени в тях. Това с надявам да стане до дни, след което ще направим с Павката официално запитване до Астра-Т за цената и ако чутото устройва всички, ще се поръчва. :)
Най-общо един комплект ще включва следното:
Серийна табела - 4+2(резерва), типова табела (само за парните) - 2+2(резерва), деповска табела - 2+2(резерва), табела БДЖ 2+2(резерва), табела крило малка и голяма, всяка 2+2 (резерва), за да има избор моделистът какво да сложи на модела си или всичко 26 (22 за дизели и електрически локомотиви) табели в к-т.
Всички деповски табели за дизелова и електрическа тракция ще са с кант, както е и в действителност.
Gervasii:
супер давай :yahoo: :yahoo:
pach:
Аз ли нещо бъркам , или не съм в час , ма да попитам - защо типовата табела на парен 47-ма серия е такава (1-3-0)?
pach:
Нали за този парен локомотив става въпрос??????
Vlado:
Аз също съм човек и правя грешки. Именно заради това пускам всичко тук, за да, ако има неточности, да ги поправя. За да достигна до този списък съм изръчкал поне пет пъти книгата на Деянови - табели, типове, серии, уникални номера, размери на табели и т.н., и т.н. С тази поръчка ще се изработят сигурно към седемстотин (!) ако не и повече табели, които ща не ща съм проверил (смятал) почти една по една. Затова, моля, бъдете активни и ако констатирате неточности, просто ги отбележете, както го направи Пламен и ще ги коригирам.
п.п. Типовата табела на 47-ма серия е коригирана. Ако има друго, казвайте, не ме жалете!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия