Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Каква система за цифрово управление ползвате?
Onegin:
Имам домашно приготвено дистанционно DCC.
Bodwen:
Жоро, благодаря много за офертата, но малко преди да я публикуваш вече бях започнал разговор за аналогична такава. В случай на нужда ще имам предвид предложението ти.
bdz43r:
--- Цитат на: Жоро link=topic=1109.msg16814#msg16814 date=1231451250 ---Мога да ти предложа цифовото управление на ROCO. Комплектът се състои от:
10725 - захранващ траф
10764 - централа за управление
10810 - мишка "Multimaus".Всичко на пакетна цена 175.00лв.
--- Край на цитат ---
А възможно ли е да се вземе без трансформатор, само централа и мишка и колко би струвало?
pach:
Това тук е само (старо) предложение...
В продажби темата е заключена , защото знам и човека който го купи! ;)
Освен хер Жоро ако не извади от ръкава още бройки... :spiteful:
Само ,че ще трябва да изчакаш Жоро да се появи ... ;)
;D
lubomir:
Предвид работата ми по програмирането и настройка на декодери, май скоро ще трябва да заменя роковския мулти маус с нещо по-професионално, което освен да записва да може и да чете декодерите. Не вярвах че този момент ще дойде, но вече проблема определено ме подпира. Мулти-флайш мауса е перфектен за повечето моделисти, но при голям обем CV-та за пренастройка и най вече за финна настройка не става точно заради невъзможността му да чете. Или по-точно става, но доста бавно, с налучкване...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия