Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

Каква система за цифрово управление ползвате?

<< < (3/9) > >>

pach:
Мда , за да не налучкваме превеждам ръководството му (остава втората половина) , но той наистина е за моделисти ...
Професионалистите са на друго ниво!
 ;D

lubomir:
Pach, що се мъчиш? Руското ръководство не е ли достатъчно? Все пак повечето от нас са учили поне тоз език. Е знам че на български си е друго, но доста хора от мързел вече не могат да четат и български даже!

pach:

--- Цитат на: lubomir link=topic=1109.msg18927#msg18927 date=1233822165 ---Pach, що се мъчиш? Руското ръководство не е ли достатъчно? Все пак повечето от нас са учили поне тоз език. Е знам че на български си е друго, но доста хора от мързел вече не могат да четат и български даже!

--- Край на цитат ---

Ми аз за това се забавих , щото първо от полски почнах , но ми дръпнаха от торент.ру на руски ! ;)
А се хванах защото искам тук да го кача , и най-вече щото се вбесих , че в служебната част от сайта на ROCО, намерих на какъв ли не език , но не и на български. :angry:
Едновременно с превода , тече и оформление в стил ROCO , и след окончателна проверка (и практическа) смятам да им го пратя , може и да ни обърнат внимание , ако не като пазар , поне като клуб!!!  :yes:

IKAR:
А как човек може да се докопа до служебната част от сайта на Роко? Питам, защото скоро бухнах сума ти мангизи за модел на TEE RAM, чието ръководство за експлоатация е преведено на френски, италиански, холандски, а на английски - чушки. И кога тези мързеливи калпазани ще си преведат сайта на английски? През последната година поне пет пъти си смениха дизайна, а не могат да си седнат на гъза да го преведат. В крайна сметка не всички знаят немски. Иначе аз ползвам и Роко-вска MultiMouse, и Флайшманска LokBoss система и смея да твърдя, че и едното, и другото си има несъмнени предимства, но и трески за дялане....

lubomir:
Е, връхта е появата на Флайшмаус!!!! Между другото Роко си имаше сайт за сваляне на документация за моделите. Ще опитам да я намеря и ще я поставя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия