Главен форум | Main forum > Останалият подвижен и неподвижен състав | Rest of the mobile and immobile composition
Автобуси "Икарус" - развитие през годините.
IKAR:
http://www.youtube.com/watch?v=RgZ4xIo1iRs
Все повече се убеждавам, че голата истина е в "едромащабните" модели. И че ето това е моделизъм, а другото - празни приказки.......Да пратим маститите производители на модели при тоя човек, та да видят как се прави модел, и най-вече да престанат да фаворизират това HO............
pach:
Не ме разбирай грешно - не искам да ти оспорвам мнението, но според мен истината е в "дребномащабните" модели,
защото при тях е истинско предизвикателство. На модел в 1/24 може да се направи всичко, защото и "баба го вижда"
(в смиъсъл без очилата да сложи дори) а и детайлите могат да се изработят къде по-лесно и прецизно.
Бих казал, че дори да се направи миниатюрен двигател с вътрешно горене не е трудно в тези размери,
но тогава ще си е предизвикателство. Друг е въпроса, че при едромащабните модели, визията е максимално
близка до истинската, детайлността (ако я няма си е чисто кощунство) е на много високо ниво по презумция.
На въпросния модел (RC при това), бих бил още по-очарован, ако бяха направени вратите автоматични.
В шасито на модела има място и за електромагнити или дори сервомашинки. Тогава в комбинация
със светодиодното осветление би бил наистина уникален. Ако си огледал останалите линкове около клипа,
си видял колко други подобни (по-лоши и по-добри) модели има.
Не знам, може би аз прекалено се "втилясвам" но обичам да има някакво "предизвикателство" в модела,
като нещо повече от осветлението в салона - например осветено табло в кабината и автоматични врати.
Като цяло модела обаче ме изкефи достатъчно много!
И тъй като темата е за Икарусите през годините, съвсем наскоро попаднах на скици/чертежи които
дръпнах от едни (от многото вече) сайтове за платени векторни чертежи. Макар да не си падам по градския
транспрорт чак толкова, но все пак това е част от нашия моделизъм, свалих демонстрационните снимки
на тези чертежи и ...ами ето ги...за всички които биха искали да си направят нещо подобно на показаното от теб:
IKARUS typ 180
IKARUS typ 250
IKARUS typ 260
IKARUS typ 280
(за големи снимки кликнете на тях)
Приятно моделиране в любим мащаб!
;D ;D ;D
IKAR:
Два чистак-нови софийски Икаруса-280, на няма и два месеца, изпратени през лятото на 1987-а в командировка да "помагат" в Бургас, заснети на колелото в бургаското село Изгрев.
Adrian:
Ето какви автобуси договорира об-на Варна :
http://www.kamioni.bg/bg/menu//post/8533/Solaris-p%D0%B5ch%D0%B5li-porychkata-za-70-novi-avtobusa-za-Varna
След полските трамваи в София , ето и полски автобуси
IKAR:
Въпросната фирма само дето на луната все още не доставя...а е само на 18 години, като започва просто като представител на Неоплан за Полша. И наистина има за какво - вече са на светлинни години над коскоджамити производителите като Мерцедес и МАН, които откакто изнесоха производството си в Турция, се компрометираха тотално - същото, каквото се случи с Брава и Лилипут след покитайчването им...В Бургас са абсолютно същите, като тези в Скъпарна са доста по-орязано и по-евтино изпълнение. В момента на същата база се произвеждат тролеи за София, Плевен, следват тези за Бургас, Скъпарна и Стара Загора, по проекта за интегриран градски транспорт на 6-те най-големи града. За нас чакаме 126 съчленени метанови автобуса МАН, надявам се да не са пак от турските, че иначе нищо ново под слънцето.
Що се отнася до трамваите - дано да не съм прав, но не съм оптимист - по много източници от Полша, Песа, за разлика от Соларис, не е много читава фирма. Сега практически основните производители на трамваи се изчерпват с Бомбардие, Алщом и испанската CAF - да ни бяха доставили поне като Белградските, от тази фирма. За новото чешко производство - Шкода и т.н. нищо не мога да кажа, Сименс много яко се издъниха в това отношение, хърватските Кончар също не блестят с големи успехи по света.....
Иначе ето нов Икарус, но под друга марка, за Скандинавските страни - доста добре го продават в Норвегия.....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия