Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Моля за един съвет

<< < (5/18) > >>

zazo:
Не съм сигурен, но да отбележа, че така най-вероятно ще свалиш и бялата боя под надписа, което поне за мен не е приемливо.

pach:
Ама вие само надписа ли искате да свалите?
Мисия невъзможна, без радикални мерки... :blink:

Жоро:
Давай, колега, смело със смивката. Аз скоро ще правя поръчка към Tillig и от сега те виждам като потенциален клиент. Щото тая смивка ще свали всички бои до пластмаса и ще се наложи да си поръчваш нов вагон.
А сега сериозно, защо не четем какво иска Desgardius?

--- Цитат ---Бих искал да залича надписа ...
--- Край на цитат ---
Никъде не се казва "да изтрия". В такъв случай остава вариянта с покриването на надписа с бяла боя. Да, със сигурност цвета няма да е същия като на вагона, но този дефект може да се превърне в ефект и да мине като петно от ремонт на вагона. И за да не е само едно петното, може да се мацне още някое и друго (по-малко). Да не забравяме, че и Piko и Tiilig имат сетове с вагони, на които умишлено са направени петна от ремонти и поправки. И със сигурност отговарят на действителността. Щото и нашите вагони нямат вид на току що излезли от завода. ;D

Сaprycorn:

--- Цитат на: zazo link=topic=1119.msg26806#msg26806 date=1248069929 ---Не съм сигурен, но да отбележа, че така най-вероятно ще свалиш и бялата боя под надписа, което поне за мен не е приемливо.

--- Край на цитат ---
Боята отдолу е нитроцеулозна със сигурност нея Дунава няма да я свали! Въпросът е дали надписа е правен с алкидна боя, за да може да се измие с Дунав. По-старите производства на Пико и Шихт бяха то4но такива- основните цветове с нитроцелулозна боя, а надписите и линиите с алкидна! Със сигурност Дунав няма да повреди основната боя! Или ще свали надписа, или няма да го свали!

piko1:
колеги просто и ефикасно решение :
медицински спирт + тампон  от тези за ушите
нежно върху надписа само и хоп готово няма помен от надписа
а ако случайно не стане Дунав му е майката

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия