Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на j.k.kolev( HO )

<< < (21/25) > >>

liro4605:
Живко както винаги изби рибата  :clapping:

ICN е страхотен-кога ще го видим в движение.

Това е шофьорския вагон от "ролата" на германците.

Заради този локомотив мислех да имам някой дебейски нещица ,но засега няма да е.Уважавам когато нещо е първично ,а доколкото съм чел това е първия асинхронен локомотив.
Сивата платформа също е много яка.Циментовозите на Холцим на коя администрация са?
Поздравления за попълненията  :hi: :hi: :hi:    :drinks:

atanas72:
 :angel: :clapping: :clapping: :clapping:

JesusBlack14:

Супер колекция!! :good: :good: Ти си обратното на мен - малко локомотиви, мноого вагони. Аз съм много локомотиви и значително малко вагони. Пожелавам ти да се сдобиеш с  още много прекрасни модели за напред - Само Роко и Флайшман да се чува  :wild:

:hi: :hi: :hi:  Огромни поздрави!!!!!!!!!!        :yes:

toniemi:
Страхотно!!! :hi: :hi: :hi: :hi:

j.k.kolev:
Благодаря Ви :hi:
За вагона "рола" ще имам в предвид, дано някой ден направя такава композиция. Холцим-ДБ.
Константине, при мен наистина доста често се получават големи дисбаланси в подвижния състав, вижда се съвсем ясно тъй като сравнително хронологично съм показвал "депото" в тази тема. Дълго време търсех ясна посока в администрации и епохи, докато SBВ и DB ми легнат напълно на душата и вземат естествено надмощие, но преди и сега продължавам просто да се забавлявам и разтоварвам  :yes:
Сега като довърша скрап депото, ще режа излишните и стари вагони и локомотиви, както се нормално във всяка железница.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия