Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на j.k.kolev( HO )

<< < (22/25) > >>

ankar:

--- Цитат на: spiritt1974 link=topic=1124.msg77005#msg77005 date=1334948590 ---Благодаря Ви :hi:
За вагона "рола" ще имам в предвид, дано някой ден направя такава композиция. Холцим-ДБ.

--- Край на цитат ---

Това за Холцим ще е трудно в DB да го направиш.Все пак фирмата си е швейцарска.И вагоните ,съответно ,такива.Калекцията е страхотна, но макета...снимай го повече бе човек.Просто мечта ! :give_heart:

liro4605:
Виждам те скоро и в QBB  :haha:

j.k.kolev:
Исках да озеленя още, да добие малко вид за пред хора ::)сега през майските празници, ще имам повече време и ще снимам всичко. Нещо съм екстремно зает напоследък. Ще огледам вагона по-подробно...

j.k.kolev:
Първо още вагони. Този път само товарни-SBB. Качеството на снимките както обикновено е незадоволително, но сутринта преди работа толкова успях.
 Silo wagon "Nescafe" of the SBB Producer: RIVAROSSI

Gondola w/ roof sections that swing open of the SBB Producer: ROCO

Open cargo wagon:
нямах време да закача прикачктите на платформата

още вагони към Eaos/Eanos композицията:
   Roco Article number 66999 Bauart Eaos (Gondola):

Fleischmann Article number 528305 Bauart Eanos (Gondola):

Локомотиви отново SBB. Предимство на товарите с Ae 6/6 SBB-Cargo на Роко:

Class 481 of the SBB cargo, FLEISCHMANN:

до своя колега 482 на Роко, който съм представил по-рано:

сега една зелена серия на Роко, SBB. Първо отново Ae 6/6 за пътнически товарни влаци:

Ае 4/6:

Article number 62402 Baureihe Ae 3/6 II:

Article number 62638 Baureihe Ae 8/14:

За шестицата работа ще се намери :)
обаче, за старите локомотиви от зелената серия, обаче нямам ПС така че ги задънвам на коловоз до скрапа  :(
може пък 8/14 ката да се нареди в музей до на Гришата крокодилите? :lol:

liro4605:
Уникални нещицааааааааа! :clapping:
Тоз грозник дето е само прототип и аз бая му се чудех  :scratch_ones_head:
Чакам и аз едни попълнения да пристигнат тез дни от Лондон та май е време за нова среща  :drinks:
Вече с това време ще става и на тераската,а отдолу влаковете ще ни потропват  :drinks:

р.р.Розовият вагон да не е зачислен в парка на щерката че мойта искаше да и зачисля един такъв  :haha:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия