Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Митко
mill:
Екстра,машинката е супер :yes:
mitko359:
наистина ли бе адаш мислех че ще получавам само критики :drinks:
ES64U2:
Извинявай, но според мен си я съсипал. Казаха ти, че с четки за рисуване не става. Аерограф - скъпа работа, но това е истината, иначе си го оставяш оранжев. Може и със спрейове, не е лошо, но се завива всичко, даже може да го разглобиш, а не да я омажеш с четката, но все пак ти си решаваш. :)
mill:
Екстра е да.Не съм съгласен,че си я съсипал.Да не я гледаш от 1 см. ,та да ти вади очите ;).Еее кво си мислиш ,че другите не получават критики ли?Аз имам една композиция само от вагони 1-ва класа.Да е грозна,а.Много важно.На мен така ми харесва,кефи ме,пък без критики не може :good:.На Тони вагоните да не би да са лоши?Аз те поздравявам за ентусиазма.Все пак това е хоби,удоволствие.Ако се задълбаваме много,само ще се тормозим.Има време,след години ще ти дойде друга идея за боядисване,ще имаш възможност да си купиш аерограф,ама тази машинка няма да искаш да се разделиш с нея.Ще казваш-"това ми е първата изработка",може да ти стане смешно ,но ще ти е скъпа на сърцето.Така,че успех и имам чувството че гледам маневрена машина от гарата ,в умален вид :good: :good:
ES64U2:
Да, не я е съсипал де. Може да свали тази боя мноого лесно. :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия