Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на Митко

<< < (12/37) > >>

Der Hetzer:
как се сваля такава боя?

toniemi:

--- Цитат на: br118 link=topic=1141.msg17414#msg17414 date=1232297534 ---как се сваля такава боя?

--- Край на цитат ---
Взимаш застрашителна стойка,изкашляш се и силно казваш-"къш ,боя такава" :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:

Ако не стане,попитай някой друг :lol: :lol: :lol:

misho_tabakoff:
Вие почнахте да се занасяте с момчето!!!! Голяма работа сте, страшен ентусиазъм зареждате в момчето, нямам думи!!! Нека да ви попитам дали всяко нещо, с което сте се захванали за първи път, ви се е удало да го направите перфектно от раз?!?!?!? Вие на колко години сте, Митко на колко години е? А колко от вас са се захващали с такова нещо изобщо?! Аз и с макет наяве още не съм се заел и съм убеден, че ще оцапам нещата и ще трябва да коригирам впоследствие.

Вместо да се хапете с Митко, отидете и му покажете как да го направи ... така само да пишете и да го ковете във форума е много лесно!!!

misho_tabakoff:

--- Цитат на: toniemi ---Взимаш застрашителна стойка,изкашляш се и силно казваш-"къш ,боя такава"   

Ако не стане,попитай някой друг
--- Край на цитат ---

По-скоро отидете и му покажете.

mitko359:
ако питате аз съм на 11  :agree:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия