Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Митко
toniemi:
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=1141.msg17417#msg17417 date=1232298512 ---
--- Цитат на: toniemi ---Взимаш застрашителна стойка,изкашляш се и силно казваш-"къш ,боя такава"
Ако не стане,попитай някой друг
--- Край на цитат ---
По-скоро отидете и му покажете.
--- Край на цитат ---
Мишо,нещо не си в час.Митко не иска да си маха боята,на него му харесва.Аз се пошегувах с BR 118.
TANO:
--- Цитат ---ако питате аз съм на 11
--- Край на цитат ---
Ми блазе ти. И аз искам да съм пак на толкова.
misho_tabakoff:
--- Цитат на: mitko359 link=topic=1141.msg17418#msg17418 date=1232298907 ---ако питате аз съм на 11 :agree:
--- Край на цитат ---
Мите, аз знам на колко години си. И като за първи опит съм на мнение, че си се справил добре. Човек се учи през целия си живот и пак правят грешки, така че перфектни и безгрешни хора няма. Със сигурност това, което си постигнал, не е най-доброто, НО Е ПОХВАЛНО, че си есе заел и че имаш желание да бъдеш МОДЕЛИСТ, а не колекционер като доста от нас ... съвсем безотговорно мога да заявя, че и аз засега спадам към тази група..... Мога само да ти кажа да се вслушаш в съвета на Владо - използвай шаблони и аерограф, а не прави нещата на ръка. Старай се да изпипваш нещата в детайли.
Успех от мен в хобито ти.
misho_tabakoff:
--- Цитат на: toniemi link=topic=1141.msg17419#msg17419 date=1232299058 ---
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=1141.msg17417#msg17417 date=1232298512 ---
--- Цитат на: toniemi ---Взимаш застрашителна стойка,изкашляш се и силно казваш-"къш ,боя такава"
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
Мишо,нещо не си в час.Митко не иска да си маха боята,на него му харесва.Аз се пошегувах с BR 118.
--- Край на цитат ---
Тони, много съм в час. И ми е ясно, че си се пошегувал, в цитирането на твоите думи вложих какво е най-добре да се направи. Аз се подразних на думите н ES64U2 и на br118, че вместо да поощряват Митко, в техните думи се чете огромна доза подигравка ... а това не е гот!!!
П.П. На всички и е явно, че това, което е направил Митко, е далече от това, което се иска да бъде, НО ПАК ДА КАЖА - ЧОВЕК СЕ УЧИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ! И Митко ще се научи, животът е пред него.
toniemi:
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=1141.msg17422#msg17422 date=1232299533 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=1141.msg17419#msg17419 date=1232299058 ---
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
Тони, много съм в час. И ми е ясно, че си се пошегувал, в цитирането на твоите думи вложих какво е най-добре да се направи. Аз се подразних на думите н ES64U2 и на br118, че вместо да поощряват Митко, в техните думи се чете огромна доза подигравка ... а това не е гот!!!
П.П. На всички и е явно, че това, което е направил Митко, е далече от това, което се иска да бъде, НО ПАК ДА КАЖА - ЧОВЕК СЕ УЧИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ! И Митко ще се научи, животът е пред него.
--- Край на цитат ---
:good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия