Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчка на БДЖ Е 42

<< < (4/14) > >>

KRAKOMOBILA:
Единствено липсва централното окачване - иначе са 1 към 1

zazo:
Извергщина, не е честно да се показват такива неща. Удря в земята това  :wild:  :wacko:

pach:
Потърси по чешките сайтове , те (както и унгарците) си имат едни малки местни фирми които набират заявки и когато стигнат 50-100 поръчки (май един два пъти в годината), ги произвеждат на куп, и разпращат по клиентите си. :yes:
Цените не се различават от нормалните на големите фирми , но пък имаш модел на нещо по така в локомотивният си парк... ;)
Другият вариант е да дебнеш в източно европейският ибай (трабанта съм го виждал там и в ТТ , и в НО , но мнооого рядко. :) ) където макар и рядко се появяват доста от "нашите" локове , като 51 серия например , но трябва да имаш повече мъни за да играеш , здрави нерви ... и здраво сърце , докато си чакаш спечеленото - някой въпреки че са попълнили стандартният формуляр , в последствие отказват да ги пускат извън страната си (най-вече Полша , Чехия и Унгария) .
Пари не ти взимат , но все пак си е разочарование.
За жалост българският пул на този източен ибай , въобще няма в графата "колекционерство" , подраздел "макети и модели" (не само за железопътна тематика) - на нас ни дай да продаваме ордени и монети.

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1143.msg17138#msg17138 date=1231962810 ---гдиь! Хьзиьуд пщ кфсуьше !!Б  :wild:

с тази не-члено-разделна реч исках да кажа , че има хора със слаби нерви и такива снимки да се поднасят по-внимателно !

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: zazo link=topic=1143.msg17150#msg17150 date=1232002313 ---Извергщина, не е честно да се показват такива неща. Удря в земята това  :wild:  :wacko:

--- Край на цитат ---

Направо кърти, разхлопа ми се моторетката!!!!

CaLLlo:

--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=1143.msg17162#msg17162 date=1232005442 ---
--- Цитат на: Adrian link=topic=1143.msg17138#msg17138 date=1231962810 ---гдиь! Хьзиьуд пщ кфсуьше !!Б
с тази не-члено-разделна реч исках да кажа , че има хора със слаби нерви и такива снимки да се поднасят по-внимателно !

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: zazo link=topic=1143.msg17150#msg17150 date=1232002313 ---Извергщина, не е честно да се показват такива неща. Удря в земята това 

--- Край на цитат ---
Направо кърти, разхлопа ми се моторетката!!!!

--- Край на цитат ---

Ми прместете го в тема "Не за хора със слаби сърца!"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия