Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчка на БДЖ Е 42
fyut:
:yes: Започне ли се поръчка за БДЖ Е 42 мен ме пишете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!!! Нетърпелив съм са за да се боря с корубите на Тони. :on_the_quiet:
KRAKOMOBILA:
Такава надали ще намерите, но ето един сайт където може директно да поръчвате който има желание.
http://www.pragomodel.cz/prmodel.htm
Цените са в Чешки крони.
fyut:
Направих една бърза справка за цените в сайта пуснат от KRAKOMOBILA и Е 42 излиза по днешен курс на крона\ лев, около 614 лв. Това е.......... Приятна вечер :)
misho_tabakoff:
Даваме по 200 евро и отгоре за парен локомотив серийно производство, така че ако иде реч за нещо нашенско, поне аз лично не бих се замислил да дам още 100 евра отгоре.
Така че мен ме бройте "ЗА" за каквато и да било цена в рамките на 400 - 500 евро.
fyut:
;D Аз също! Дайте да се обединим и да преговоряме. Ако г - н Табаков е съгласен да стане наш представител в преговорите, да го упълномощим и да действаме. Предлагам да преговаряме, за всички изработени от чехите електровози в периода до т. нар. демокрация, теглили композиции по нашият релсов път. :yahoo:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия