Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Моделите на Васил Михайлов - Vaskopf

<< < (8/8)

CaLLlo:

mitko0888:
Не знам дали е от осветлението, но: червеното по колелата ми се вижда прекалено гланцово (или прекалено сатенено). Видът му е като на гъста боя, скрива (залива) детайлите, дава един "пластвасов" вид. Може и от резолюцията да е, но така ми изглежда на снимките ... Може и от налягането и разстоянието на пръскането да е, а може и на живо да не е такова.
Това го забелязвам и на предишни модели (но не на всички), та си мисля дали не е от снимката?
Освен това в други модели на Майстора гледах доста детайлчета, които май тук предстоят да се направят? А те доста променят общата визия.

Така изглеждат колелата на моя телевизор:

ivo:
Мите :yes: ако модела беше пипнат само от майстора :hi: сигурно нямаше да има забележки :) модела е мой и за съжаление има много недостатъци :) много има още да уча  :blush2: Васко ми е помагал ... давал съвети и под негово ръководство се опитваме да направиме плуга на локомотива.

mitko0888:
Да ти е честито локомотивчето. Добре е тръгнало.

Ама понеже отвори приказка за плуга - според мен му е друга геометрията. Винкелите и болтовете са екстра, но краищата на винкелите откъдето и да ги гледаш са във вертикална линия.

ivo:
Надявам се при версия две :) вече да е добре ...

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия