Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Моделите на Васил Михайлов - Vaskopf
CaLLlo:
Отварям аз тая тема поради категоричния отказ на главния герой да се занимава и с това, двамата с Жоро поемаме нещата в свои ръце.
Най-кадърният хобист в страната трябва все пак да бъде представен по подобаващ начин, в любимото хоби той е вложил многото страст, труд, време, усилия и средства, а най-хубавото е, че резултатите винаги са невероятни във всяко едно отношение. Веднъж Стоянчо като видя какво е направил на някакъв модел, каза - Производство "Васкопф"! - по аналогия с локомотивната фабрика "Шварцкопф" и това е невероятно точно попадение, или определение, та оттам идва и никът му тук.
Една от причините които изтъква при отказа за представянето си е, че "нищо кой знае какво не е направил, само няколко локомотива", но не е съвсем така, дори въобще не е. Няма нещо което да не е пипнал, даже да не забележиш външно някаква интервенция, в един момент когато моделът потегли с безшумния си бавен и плавен ход, ти направо се стъписваш. С други думи освен всичко останало има винаги и други скрити изненади "под капака", които откриваш после, или както казва Ясен - "Ако ROCO си видят васковите локомотиви, няма да си ги познаят!". И не е само това, в отделна тема ще се опитам да изредя всички известни ми дейности по т.н. от самия него "суперосване" на моделите.
За Васко е трудно да се говори, защото много трябва да се каже, просто трябва да се види ... и чуе!
CaLLlo:
Започвам с последната му придобивка с доставчик дядо Коледа:
BR 5620-30 (pr. G 82) - двуцилиндрова пруска 56-ца на Fleischmann. Преди година Дориян взе точно такава и вече съм писал за нея, но ще повторя някои факти: За 8 години са произведени 850 локомотива, което е внушително количество дори и за самата Германия и това го прави един от основните товарни локомотиви за времето си. Конкретния модел стои на ръба между двете епохи, което се вижда от датата на ревизия и носи белезите и на двете - ново серийно означение, но зелен цвят, кафяво задвижване, големи фарове и тънки буфери.
Локомотивът има и 3-цилиндров вариант BR 561 (pr. G 83) с 85 броя и е нещо средно между G 82 и 5-осния 3-цилиндров G12 (BR 5810-21) - БДЖ серия 13, или т.н. у нас "Фриц".
G 82 и G 83 се явяват малките сестри на големия брат G 12 и за това някои ги наричат "малък Фриц", Васко също. Ми да му е честито!
Доскоро фимата Fleischmann беше недолюбвана от Васко, не за друго ами поради факта, че моделите са потчи неразглобяеми, с вградени в обикновено метални рами огромни и виждащи се двигатели и ...... Васко няма какво там да преправи или супероса, понякога не може дори и да разглоби. Казвах му че фирмата произвежда здрави "макетаджийски" локомотиви - само слагаш и караш, но това не означава че трябва да я отписва съвсем. Напоследък отношението му към нея се е променило, променило се е обаче и производството й - няма ги вече огромните стари двигатели например и т.н.
Моделът вече е с декодер със звук, въпреки че за такъв не е предвидено място и поставянето му е било доста сложно.
Vlado:
Аз тутакси ще добавя към моделите на Васко и вече придобилата известност моя 14-ка, на която именно Васко й промени премяната (боята), та придоби този така нашенски вид. Евала ще кажа само!
За такава работа коментари не могат да се правят, защото просто няма подходящи думи. :fan:
EMPEROR:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=1164.msg16556#msg16556 date=1231247135 ---"нищо кой знае какво не е направил..."
--- Край на цитат ---
Това сериозно ли го е казал ? Ще се самообеся или ще изчезна безкрайно, както беше казала една велика мислителка :lol:
А за Васко... само който го познава лично, може да има някаква МАЛКА идея за неговите ГОЛЕМИ способности! Без Васко, хобито нямаше да е това, което е... И аз лично съм горд, че го познавам! :yes: :dance: :good:
ivo:
:) aз поемам ангажимента естествено Васко да е съгласен да снимам и покажа на всички BR45 машина правена изцяло плюс двигателя от Васко ... и мога да кажа, че се е справил по добре, от Liliput.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия