Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

"HOe и HOm"

<< < (3/4) > >>

lubomir:
Аз също имам някои неща в HOe, поради невероятната красота на въпросния мащаб. Даже на полунаправния ми макет имам общ коловоз за зареждане с въглища както на НО локомотиви така и на тези от HOe с двуколовозна гара + един глух за товаро-разтоварни. Единия от локомотивите си играх и му вградих и звук даже, макар че си беше мъка в двуосния тендер да вградя декодера с говорителя. Но важното е че стана.
От притежаваните до момента локомотиви най добри се оказаха роковските, лилипутските са по-евтини но се движат като спънат кон.

ivo:
:) Май Bemo са Brawa в HOe

IKAR:
Даже точно по отношение на детайлността Брава има бая да ги гони.... Аз точно заради тази фирма зарязах Брава. Лошото е, че с малки изключения произвеждат почти само швейцарски теснолинеен подвижен състав. Е има и някои немски мотриси и мотрисни влакове в HO, също много хубави. В добавка дигитализацията е затруднена, ползват се декодери за N, за звук да не говорим...

fyut:
 :hi: Страхотни са, но си оставам в H0. Какво да се прави, носталгия! :yes:

IKAR:
Ами то това пак е HO, само че специално за пресъздаване на теснолинейни железници, които на нашия континент хич, ама хич не са малко. Нищо не ти пречи да си сложиш една високопланинска швейцарска теснолинейка в макета. Не става дума за друг мащаб, като TT или N....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия