Автор Тема: Вицове и интересни линкове  (Прочетена 626896 пъти)

Best Ripper

• Trade Count: (17)
  • Hero Member
  • Публикации: 3377
  • Рейтинг: 551
  • Освободил се от форуми...
Re: Вицове и интересни линкове
« Отговор #1155 -: 06 Октомври 2014, 18:22:08 »
Пътуват Обама, Путин и Тиквоча със самолет. По едно време самолетът започнал да пада, както си му е редът. И както винаги се случва във вицовете, бил оборудван само с един парашут. Тримата започнали да спорят кой да скочи с него. Обама казал:
- Аз съм президент на най-силната страна в света, отговарям за огромен ядрен арсенал. Трябва аз да скоча с парашута.
Путин отвърнал:
- Моята страна е най-голямата в света и също е много силна. И ние имаме ядрено оръжие а военните няма да могат да бъдат контролирани без мен. Аз трябва да скоча.
Бойко рекъл:
- Е, нали живеем в демокрация. Трябва да определим кой ще скочи с гласуване.
Всички се съгласили, че това е най-разумно. Спечелил Бойко и скочил с парашута. След дълъг размисъл Обама казал:
Добре де, нали уж бяхме трима, как тоя спечели с 13 гласа?!

JORDAN

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #1156 -: 06 Октомври 2014, 18:55:49 »
Щото е Юнак!  :) ;D

Best Ripper

• Hero Member
« Отговор #1157 -: 06 Октомври 2014, 20:12:53 »
Малко преди 2000-та година. Двата колоса на родната естрада КС Оейзис /КС=Костинбродския славей/ и ЕмСи Адрико /ЕмСи = Металиста от София/ решили да минават нелегално границата.
Стигнали до браздата. Пред тях голо поле, вижда се на километри. КС рекъл:
- Слушай кво, тук ще ни набарат, дай да заобиколим през гората ей там.
МС: Абе ти луд ли си?! Тук нема никой, цепиме направо!
КС: Абе ще ни хванат оттук, дай през гората!
МС: Не, направо!
Скарали се двамата, накрая решили всеки да мине по своя си път, сборен пункт оттатък.
Минал КС през гората и не го хванали. Тръгнал МС направо и естествено граничните го набарали.И как няма да го хванат, когато минавали през граничната застава "Цъфналият кактус" под командването на "граничния лъв" сержамонт Пач и тихата му сянка Урко.
Арестували го, закарали го в заставата, хвърлили му един бой и други неуставни работи /леле, нека ме боли!/ и почнали да му вземат показания.
- Име?
- Адри... /урко записал: оДли.../
- Фамилия?
- От Ер с малкия... /урко записал: Уд еРР з мЪлхио../
- Години?
- 35 г. /урко записал: 35g,/
- Пол? - /урко тръгнал да пише "маш", но следващият отговор го същисал.../
- Женски!
- ???!?@@_=!@~@
- Ми пу*ка съм, че не послушах Оейзис!

Така започнала мъжката любов и дружба между Пацико и Адрико... А ревнуващият урко оттогава плющи минуси във форумите...

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
« Отговор #1158 -: 07 Октомври 2014, 11:42:38 »

Карал си Рипето  влакче  по  ВМП-то ...изведнъж локомотивът спрял и казал :
- Писна ми , зави ми се свят - стига толкова !!
- Баси ! - профъфлил Рип -  за първи път чувам локомотив да говори ?!
- И аз ! И аз ! - казало ВМП-то

Der Hetzer

• Trade Count: (59)
  • Hero Member
  • Публикации: 1526
  • Рейтинг: 148
« Отговор #1159 -: 07 Октомври 2014, 19:57:01 »
Отишъл един човечец в магазина и казал:
– Искам 5 яйца, ама аз да си ги избера..!
– Чакай бе - рекъл продавачът – как така ще си ги избираш?
– Ами ей така! Искам като на избори - сам да си избера и яйцата!
– Така кажи бе, мой човек! На ти 5 яйца - избирай си!!

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #1160 -: 09 Октомври 2014, 09:30:32 »
Сър Ърнест Ръдърфорд, президент на Кралската Академия и Нобелев лауреат по физика, е разказал следващата история, служеща за великолепен пример, че не винаги може да се даде единствен отговор на даден въпрос.

" Не отдавна един колега се обърна към мен за помощ. Той се е приготвял да постави най-ниска оценка по физика на един от неговите студенти и в същото време този студент е заслужавал най-висока оценка! По така заформилата се дилема, студентът и преподавателят решили да се обърнат към трети независим "съдия". Е техният избор се падна върху мен... Изпитният въпрос гласял следното: " Обяснете, по какъв начин може да измерите височината на сграда, с помощта на барометър".

Отговорът бил такъв: " Може да се качим на покрива на сградата, да спуснем барометъра с дълга връв до долу и след това да издърпаме барометъра и да измерим дължината на връвта, която ще ни покаже точната височина на сградата."

Случаят направо си е бил сложен, защото отговора си е абсолютно пълен и верен! От друга страна обаче, изпитът е бил по физика, а отговора е имал много малко общо със знанията в тази област.

Аз предложих на студента да се опита още веднъж. Давам му шест минути за подготовка и го предупредих, че отговора трябва да демонстрира знания по физическите закони. Попитах го дали се отказва, а той ми заяви, че имал няколко решения на проблема и просто си е избрал най - добрия.

Заинтригувах се и помолих младежа да пристъпи към отговора като не дочаках да изтекат минутите за размисъл. Новият отговор на въпроса гласи:

"Изкачваме се с барометъра на покрива, хвърляме го долу, измерваме времето за падане. След това по формулата L = (a*t^2)/2, изчисляваме височината на сградата.

Тук попитах своя колега доволен ли е от отговора. Той се предаде и го призна за удовлетворителен. Но все пак студентът спомена че знае още няколко варианта и го помолих да ни ги разкрие.

"Има няколко способа да се измери височината на сградата", започнал студентът. "Например, можем да излезем на вън в слънчев ден и да измерим височината на барометъра и неговата сянка. А също така да измерим и дължината на сянката на сградата. След това да решим несложната пропорция и ще определим височината на сградата."
"Добре", казах аз. "Има ли други начини?"
"Да. Има много прост метод, който съм сигурен че ще ви хареса. Вземаме барометъра и се качваме на стълба. Прилепваме барометъра към стената и чертаем отметки в началото и в края. После преброяваме отметките и умножаваме по дължината на барометъра. Така получаваме височината на сградата.
Ако искате може да ви споделя по-сложен способ", продължил той, "Завързваме барометъра за връв и го провесваме като махало и така определяме величината на гравитация в основата на сградата и после на покрива й. От разликата на тези величини по принцип можем също да изчислим височината на сградата."
"И на края", заключил той "сред всички способи за решаване на дадения проблем, най-добрият е този: вземаме барометъра със себе си и намираме собственика на въпросната сграда. Казваме му: "Господине, имам много хубав барометър в себе си, ако ми кажете височината на вашата сграда ще ви го подаря!"

Тук попитах студента - ама наистина ли съвсем не знае общоприетия отговор на тази задача? Той си призна, че го знае, но до гуша му дошло от университети и колежи където преподавателите налагат на студентите си своя начин на мислене."

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1339
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #1161 -: 10 Октомври 2014, 08:54:04 »
 :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
Господ е българин! Роден е в Бургас...    Създателят на Интернет е роден в Бургас, www = „Въй, въй, въй“    в Бургас всички са леки.Дори хората с наднормено тегло пак са леки.Ако на улицата в Бургас Ви кажат култовия израз "Кво стаа,лек ?" "Как е лице" трябва да знаете,че това е добър признак.    в Бургас всички са "изхакани" и "изтрещяни", някои по душа, други с каквото намерят    в Бургас хората си отмъщават с помоща на тарелки или спринцовки пълни с ако.Най-новото е спринцовка с лазерен мерник.    друг популярен начин за отмъщение е забиването на кирки,мотики,лопати и всякакви селско-стопански сечива по автомобилите.[9]    в Изгрев от по-високите панелки можеш да си хванеш самолет на автостоп (но само лятото, иначе няма)    в Бургас и учителките по български говорят "миеко"    ако си подрастващ в Бургас избираш да бъдеш "Батка", "стафар" или "шматка". /бел.авт. "стафара" е наркозависим и в йерархията на града стои под шматките, за това по-добре да си шматка, а при приемането на качествена химия (разбирайте стероиди) можеш да мутираш в "Батка". Естествено, за да станеш такъв първо трябва да си по-глупав от нормалния за града стандарт, а също и да сцепиш няколко кратуни,иначе каза. да набиеш някоя и друга шматка/    красиво момиче в бургас се нарича "тупалка", и винаги е "натокана", и "облякана"; друг синоним е "фолк-точилка"; ако е някоя по-грозничка се нарича мастия, миндил, кочур, тръба, патър, патарляк, качур, конски сурат, батал, бацил, прасгия (ама се пак се намира кой да я праска)    по-малките, но само на възраст запалени тийнеджърки са "котенцата" и "ракети", те са "бляскави" и "лъскави", много шават и шарят; тях маняците ги "тряскат" натрещени; преди това са били "малки запалки", но прекалено малки все пак?!    прото-мутресите в Бургас никога не се усмихват, постоянно са намръщени и гледат лошо, возят се само в скъпи автомобили(колкото е възможно по-скъпи) и много, ама много рядко правят секс, което донякъде обяснява защо никога не се усмихват, постоянно са намръщени и гледат лошо.    В Бургас Мъжете са "здрави", което означава ,че са яки и корави. Корава батка е този който е с нацепено пропорционално тяло, с бръсната глава и небръсната брада, гледа лошо и страшно. Коравите батки понякога са само корави, понякога много лошо бият.Те са истинкси СПАРТАНЦИ.
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Величко

• Sr. Member
  • Публикации: 421
  • Рейтинг: 200
  • Само ЦСКА !
« Отговор #1162 -: 10 Октомври 2014, 09:03:41 »
Ей тва е търговец, не като Бат Адри, направо прави 100лв отстъпка, без да му искаш:spiteful:
Специално за всички бъдещи младоженци, напрете едно добро на тоз човек-купете му роклята, чистокравния самоед и мажките кюстюми :lol:
http://olx.bg/bul4enska-roklya-i31122845
а, ако булкътъ има чок недостатъки, вземете на него и сатета рокля, хем ще ги скрие, хем чок цица ще изкара &bgflag
« Последна редакция: 10 Октомври 2014, 09:18:37 от Велко »

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1339
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #1163 -: 10 Октомври 2014, 14:37:02 »
Беше рождният ми ден.Събудих се радостен и на бегом отидох да си взема душ.С усмивка на лицето, влязох в кухнята с мисълта какво ще ми подари жена ми.Но тя даже забрави да ме поздрави."Нищо" - помислих си - "Децата няма да ме забравят"Но децата също бяха забравили...Представете си с какви чувства отидох на работа. Но когато влязох в кабинета си, секретарката Юлия ме поздрави нежно:"Добро утро шефе, честит рожден ден!"И аз се почувствах доста по-добре и отново хвърлих на Юлия оценяващ поглед.Някъде по средата на деня Юлия се приближи към мен и ми каза с чувствен глас:"Шефе, навън времето е чудесно, хайде да отидем заедно на обяд! Все пак имате рожден ден".И отидохме.След третото мартини Юлия ми каза отново с чувствен глас:"Шефе, елате у нас на гости. Няма спешни задачи в работата, а вие имате рожден ден!"И ние отидохме.Когато стигнахме, Юлия ми прошепна в ухото:"Шефе, седнете на дивана, а аз ще отида да облека нещо по удобно!"И тя излезе от стаята.След около 5 минути вратата се отвори и влезе Юлия с торта, а след нея моята жена, децата, родителите, тъщата и тъста, колегите, приятелите и много други.А аз седях на дивана гол...
 :blush2: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :haha: :haha: :haha:

Best Ripper

• Hero Member
« Отговор #1164 -: 17 Октомври 2014, 18:19:01 »
НЕКЪДЕ У СЕВЕРОЗАПАДО:
В българско спешно отделение внеслe носилка с пострадал.
- Прехвърляме го на сто!
Едно, две, три, четири, пет, ... , 98, 99, 100!
"Пиууууу"
- Нeма пулс!
- Дефибрилации!
- Нeма дефибрилатор.
- Час на смъртта?!
- Нeма часовник...
- А оня те таме на стената?
- Нема батерии.
- Немате ли телефоне?!
- Немаме желание да ги цапаме с кръвища!
- Я... иам... телефон... - изпъшкал пострадалият.
- Има пулс!
- Не е верно. Нема пулс! Продължавам да чувам "пиууууу"?!
- Оно нема кардиограф, откъде го чуеш?
- Немаше лекарство за кръвно у аптеката - пищат ми ушите...
- Нема ми... нищо...Омразе -пропъшкал пострадалият, фанал са за главата и избегал.
- Час на изписванье?
- Баце,...нема формуляр..

Ivo Nedkov

• Trade Count: (16)
  • Hero Member
  • Публикации: 1175
  • Рейтинг: 180
  • HO, София
« Отговор #1165 -: 18 Октомври 2014, 08:58:58 »
Господ създаде Земята и седна да си почине.
А китайците направиха всичко останало...  :yes:

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък

Best Ripper

• Hero Member
« Отговор #1167 -: 18 Октомври 2014, 23:34:12 »
Млад металист-пиЯнист се прибира мъртво пиян у дома. Майка му го посреща грижовно.
- Миличък, какво да направя, за да се почувстваш по-добре? Искаш ли да ти пусна "Металика"?
- Не! Пусни ми Кондьо, за да повърна!

Best Ripper

• Hero Member
« Отговор #1168 -: 19 Октомври 2014, 13:54:30 »
Разлики между Селянин и Селяндур:
1. Селянин – Човек, който живее на село или в малък град.
2. Селяндур – Живее навсякъде, най-много са в средните и големите градове. По селата не виреят (няма кой да ги търпи).
3. Селянин – Бачка яко, изкарва си хляба с честен труд. Щастлив е, че има работа. Лоялен е към работодател и колеги.
4. Селяндур – Мързелива гад. Мрази да се труди, обича да е "на далавера". Гледа винаги да изклинчи и да "претакова" държавата, колегата или шефа.
5. Селянин – Чист човек. Обича природата и не свини наоколо. Повечето отпадъци намират приложение в градината или като храна на животните.
6. Селяндур – Свиня. Хвърля си боклука в найлоново пликче през прозореца. Изтърсва си пепелника на колата на светофара. Ако му направиш забележка – бучи, че си плаща данъците и бате Бойко да изчисти. Възможно е и до физическа саморазправа да прибегне.
7. Селянин – Плаща си данъците и сметките. Псува на ум (и на глас) обирджийската държава, но плаща. Декларира си кладенеца, който сам е копал, и му плаща данък.
8. Селяндур – Никога не плаща нищо. Висят му 15 неплатени акта от КАТ и данъци на панелката от 1989-та. Краде парно от комшиите, слага си магнит на електромера и не плаща вода.
9. Селянин – Говори просто, но разбираемо. Ако се премести да живее в голям град, за една година преодолява диалекта.
10. Селяндур – Мйека цял живот и твърди, че това е най-чистият български език. Мрази да го поправят, не желае да научи нищо ново.
11. Селянин – Умее да се весели, знае как и кога. Ако е сватба, ще чуе цяло село, но семейните празници се празнуват у дома.
12. Селяндур – Дъни музиката яко до 4 сутринта и хич не му дреме, че е примерно вторник и утре всички наоколо са на работа. Другият вариант е да се нареже като свиня в кварталната кръчма, да се сбие със сервитьора, да оповръща таксито и да опикае асансьора.

anubis

• Trade Count: (5)
  • Sr. Member
  • Публикации: 327
  • Рейтинг: 28
  • HO
« Отговор #1169 -: 21 Октомври 2014, 08:14:50 »