Автор Тема: Вицове и интересни линкове  (Прочетена 626896 пъти)

Best Ripper

• Trade Count: (17)
  • Hero Member
  • Публикации: 3377
  • Рейтинг: 551
  • Освободил се от форуми...
Re: Вицове и интересни линкове
« Отговор #1170 -: 23 Октомври 2014, 20:12:48 »
Летят в самолет Кличко, възрастен поп и първокласник. Както се случва - повреда в мотора на самолета, той почва да пада, а на борда трима пътници с два парашута. Станал Кличко и рекъл:
- Слушайте сега, аз трябва да скоча. Аз съм най-умният, аз съм най-знаещият, аз трябва да се спася, народът има нужда от мен!
Надява единия парашут и скача към народа.
Попът погледнал детето и му рекъл:
- Слушай, малкият. Аз съм вече твърде стар, изживял съм си живота. Твоят тепърва започва. Слагай парашута и скачай.
Ученикът го прекъснал:
- Виж сега, дедо попе, скачаме и двамата. Парашутите са още два. Оня най-умният надяна ученическата ми раница...

Best Ripper

• Hero Member
« Отговор #1171 -: 06 Ноември 2014, 19:07:55 »
За какво служи предпазният колан в колата? Точно така, за да не можеш да слезеш в движение...

https://www.facebook.com/video.php?v=710899905658007

:sarcastic: :drinks:

Best Ripper

• Hero Member
« Отговор #1172 -: 07 Ноември 2014, 19:45:10 »

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
« Отговор #1173 -: 14 Ноември 2014, 11:14:43 »
гимнастика за окото :
яко БДЖ (Бразилски Дупета-Женски)

Best Ripper

• Hero Member
« Отговор #1174 -: 14 Ноември 2014, 16:10:06 »
За предишното ти трябва това...

http://vbox7.com/play:45471060df  :spiteful: :drinks:

Best Ripper

• Hero Member
« Отговор #1175 -: 19 Ноември 2014, 13:48:46 »
Тролейбус на градския транспорт в София. Последен курс вечерта. В колата само шофьорът и един подпийнал пътник.
По едно време пътникът се провиква:
- Шофер, карай към Драгалевци! Щи дам 5000 лева!
Шофьорът го погледнал и отвърнал:
- Слушай, не ми е до майтапи, капнал съм, цял ден въртя геврека, искам да се прибирам.
Пътникът: - Добре де, давам ти 10 бона, карай към Драгалевци!
Шофьорът: - Абе и 20 да даваш - не става, там няма контактна мрежа, как ще върви тролея?!
Пътникът: - Абе ето ти 50 бона, карай към Драгалевци! - И вади парите...
Шофьорът се опулил и набързо пресметнал. Вдигнал GSM-а и звъннал:
- Ало, Пешо, докарай дежурния влекач, тук един дава хубави кинти да го закарам до Драгалевци, ще делнем парите...
Пристига влекачът, закачат тролея и го закарват на желания адрес в Драгалевци.
Спират пред някаква супер къща-дворец - къща, гаражи, коли, двор, ограда - всичко на 6+!
Обаче улицата отпред цялата разбита - разровена, кал, мизерия, свинщина...
Слязъл пътникът, платил обещаните пари и тръгнал да си влиза. Шофьорът не се стърпял и рекъл:
- Абе може ли един въпрос?
- Може, казвай...
- Абе супер къща имаш, пари - още повече, що не вземеш да оправиш и тая улица отпред? Бива ли такава мизерия?
- А, тя до оня ден беше си добре. Ама тогава се прибрах с метрото и...

Gervasii

• КЖМ - България
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • Публикации: 1734
  • Рейтинг: 40
  • НО DRG IIb епоха София
« Отговор #1176 -: 20 Ноември 2014, 05:55:16 »
Последният работен ден на Петьо пощальона след 35 години вярна служба на Българските пощи. Отишъл Петьо до централата взел си раницата с писмата, преметнал я през рамо и тръгнал по адресите, които си обикалял още от първата година в пощите. Като стигнал първия адрес на вратата го посрещнало цялото семейство, на което той носел пощата вече дълги години, поздравили го за пенсионирането и му подарили дребно подаръче за спомен. Радостен, че са го запомнили с добро, Петьо продължил към втората къща, където собственикът също много доволен и благодарен на Петьо през годините му подарил кутия кубински пури - да си ги пуши с пенсията.
Още по-развеселен Петьо стигнал третата къща и звъннал на звънеца. Вратата се отворила, а на прага една ослепителна блондинка облечена провокативно - дълбоко деколте, супер къса пола - истинска секс бомба. Още преди да каже нещо наш Петьо, мацката го грабнала за ръката завела го на горния етаж в спалнята, където няколко часа двамата правили див секс, какъвто Петьо не бил и сънувал. След като се облекли горещата русокоса дама го завела в трапезарията на първия етаж направила му закуска - яйца, бекон - всичко. Накрая му направила и кафе и му го поднесла в порцеланова чаша и чинийка. Петьо отпил от кафето и видял, че в чинийката под чашата има банкнота от пет лева и в крайна сметка решил да пита:
- Абе, всичко прекрасно нали, ама какви са тея пет лева?
Мацката отговорила с усмивка:
- Ами тая сутрин казах на мъжа ми, че ти е последния ден на работа и нали, че трябва да направим нещо специално за теб и той ми каза "Еби го тоя - дай му пет лева!", а закуската беше моя идея.

Best Ripper

• Hero Member

niki

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #1178 -: 20 Ноември 2014, 19:01:23 »
 ;Dизвода,който се налага автоматично е да се оповестява ,колкото се може по- публично пенсионирането с датата на последният работен ден ;D
Цитат на: Gervasii link=topic=1196.msg97289#msg97289 date=1416455716
Последният работен ден на Петьо пощальона след 35 години вярна служба на Българските пощи. Отишъл Петьо до централата взел си раницата с писмата, преметнал я през рамо и тръгнал по адресите, които си обикалял още от първата година в пощите. Като стигнал първия адрес на вратата го посрещнало цялото семейство, на което той носел пощата вече дълги години, поздравили го за пенсионирането и му подарили дребно подаръче за спомен. Радостен, че са го запомнили с добро, Петьо продължил към втората къща, където собственикът също много доволен и благодарен на Петьо през годините му подарил кутия кубински пури - да си ги пуши с пенсията.
Още по-развеселен Петьо стигнал третата къща и звъннал на звънеца. Вратата се отворила, а на прага една ослепителна блондинка облечена провокативно - дълбоко деколте, супер къса пола - истинска секс бомба. Още преди да каже нещо наш Петьо, мацката го грабнала за ръката завела го на горния етаж в спалнята, където няколко часа двамата правили див секс, какъвто Петьо не бил и сънувал. След като се облекли горещата русокоса дама го завела в трапезарията на първия етаж направила му закуска - яйца, бекон - всичко. Накрая му направила и кафе и му го поднесла в порцеланова чаша и чинийка. Петьо отпил от кафето и видял, че в чинийката под чашата има банкнота от пет лева и в крайна сметка решил да пита:
- Абе, всичко прекрасно нали, ама какви са тея пет лева?
Мацката отговорила с усмивка:
- Ами тая сутрин казах на мъжа ми, че ти е последния ден на работа и нали, че трябва да направим нещо специално за теб и той ми каза "Еби го тоя - дай му пет лева!", а закуската беше моя идея.

Gervasii

• КЖМ - България
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • Публикации: 1734
  • Рейтинг: 40
  • НО DRG IIb епоха София
« Отговор #1179 -: 21 Ноември 2014, 06:12:33 »
Свински грип - това е, когато лежиш у дома с температура, а тия свине приятелите ти.....пият без тебе.... &bgflag

Best Ripper

• Hero Member
« Отговор #1180 -: 24 Ноември 2014, 16:53:14 »

Best Ripper

• Hero Member
« Отговор #1181 -: 26 Ноември 2014, 14:39:00 »
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=770915766310210&set=a.437887312946392.102148.100001753814330&type=1&theater

- Е, колко да е грозна тая, ве брат?!
- Брат, тая е толкова грозна, че:
- Като се е родила, докторът изревал първи..
- Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане...
- Толкова е била грозна като малка, че майка и я е хранила с прашка...
- при вида й сляпо дете се разплакало...
- като върви по улиците, кучетата вият на вълк...
- като си купува маска за Хелоуин, й дават само ластика...
- като хвърли бумеранг, той не се връща...
- Смъртта, като я види, се прави, че коси тревата...

:haha: :lol: :lol: :lol:

LOKY

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #1182 -: 26 Ноември 2014, 19:38:03 »
-Добър вечер.
-Добра да е, какво ще желаете от менюто?
- Джулан Азис!
- Ами нямаме.
- Тюх, как ми се хапваше педалско!
- Нищо, дайде ми паниран Евгени Минчев по гейски.
- Много се извинявам, ама свърши!
- Е дееба !
- Мога да ви предложа миш маш !
- ? Кво, е в тва месо нема ма !!!!!
- Има има ама е мешано с други дреболий... и подправки.

Best Ripper

• Hero Member
« Отговор #1183 -: 01 Декември 2014, 10:03:27 »
Спор в интернет форум е като олимпийски игри сред умствено изостанали. Дори да си победител, оставаш си малоумен... /новоруска мъдрост/

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
« Отговор #1184 -: 01 Декември 2014, 10:09:45 »

Из дневника на извънземен :

...Ден 45. Дойдоха някакви американци, за 4 часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни с хамбургери. Вкусно, но не стигна за всички - изядохме ги.

Ден 81. Сега пък японци с някакви нанотехнологии и за два часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни със суши. Вкусно, но не стигна за всички - изядохме ги.

Ден 153. Долетяха българи. С помощта на лост и някаква майка (ама много пъти) за две минути разбиха вратата. Всички ядохме шамари (че не сме отворили). Не беше вкусно, но имаше за всички.