Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (232/361) > >>

Best Ripper:
Пътуват Обама, Путин и Тиквоча със самолет. По едно време самолетът започнал да пада, както си му е редът. И както винаги се случва във вицовете, бил оборудван само с един парашут. Тримата започнали да спорят кой да скочи с него. Обама казал:
- Аз съм президент на най-силната страна в света, отговарям за огромен ядрен арсенал. Трябва аз да скоча с парашута.
Путин отвърнал:
- Моята страна е най-голямата в света и също е много силна. И ние имаме ядрено оръжие а военните няма да могат да бъдат контролирани без мен. Аз трябва да скоча.
Бойко рекъл:
- Е, нали живеем в демокрация. Трябва да определим кой ще скочи с гласуване.
Всички се съгласили, че това е най-разумно. Спечелил Бойко и скочил с парашута. След дълъг размисъл Обама казал:
Добре де, нали уж бяхме трима, как тоя спечели с 13 гласа?!

JORDAN:
Щото е Юнак!  :) ;D

Best Ripper:
Малко преди 2000-та година. Двата колоса на родната естрада КС Оейзис /КС=Костинбродския славей/ и ЕмСи Адрико /ЕмСи = Металиста от София/ решили да минават нелегално границата.
Стигнали до браздата. Пред тях голо поле, вижда се на километри. КС рекъл:
- Слушай кво, тук ще ни набарат, дай да заобиколим през гората ей там.
МС: Абе ти луд ли си?! Тук нема никой, цепиме направо!
КС: Абе ще ни хванат оттук, дай през гората!
МС: Не, направо!
Скарали се двамата, накрая решили всеки да мине по своя си път, сборен пункт оттатък.
Минал КС през гората и не го хванали. Тръгнал МС направо и естествено граничните го набарали.И как няма да го хванат, когато минавали през граничната застава "Цъфналият кактус" под командването на "граничния лъв" сержамонт Пач и тихата му сянка Урко.
Арестували го, закарали го в заставата, хвърлили му един бой и други неуставни работи /леле, нека ме боли!/ и почнали да му вземат показания.
- Име?
- Адри... /урко записал: оДли.../
- Фамилия?
- От Ер с малкия... /урко записал: Уд еРР з мЪлхио../
- Години?
- 35 г. /урко записал: 35g,/
- Пол? - /урко тръгнал да пише "маш", но следващият отговор го същисал.../
- Женски!
- ???!?@@_=!@~@
- Ми пу*ка съм, че не послушах Оейзис!

Така започнала мъжката любов и дружба между Пацико и Адрико... А ревнуващият урко оттогава плющи минуси във форумите...

Adrian:

Карал си Рипето  влакче  по  ВМП-то ...изведнъж локомотивът спрял и казал :
- Писна ми , зави ми се свят - стига толкова !!
- Баси ! - профъфлил Рип -  за първи път чувам локомотив да говори ?!
- И аз ! И аз ! - казало ВМП-то

Der Hetzer:
Отишъл един човечец в магазина и казал:
– Искам 5 яйца, ама аз да си ги избера..!
– Чакай бе - рекъл продавачът – как така ще си ги избираш?
– Ами ей така! Искам като на избори - сам да си избера и яйцата!
– Така кажи бе, мой човек! На ти 5 яйца - избирай си!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия