Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (36/361) > >>

Adrian:

мен пък ми стана тъжно  :(

XRISTO:
Пълно е с такива, за съжаление сме болна нация.Аз не познавам човек, който да няма някакво сериозно заболяване.  :mda:

mgirginov:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=1196.msg35799#msg35799 date=1265955292 ---Пълно е с такива, за съжаление сме болна нация.Аз не познавам човек, който да няма някакво сериозно заболяване.  :mda:

--- Край на цитат ---

Например "хоби влакчета" :bad: е една от най-тежките и нелечими диагнози :sarcastic:

fyut:
 :( :( :( За съжаление последните "правителства" на "Държавата", ще докарат все повече хора до това положение. Жалко е да гледаш такива кадри. Показват пълната абдикация на управляващите от техните задължения.

gregary:

--- Цитат на: Adrian link=topic=1196.msg35796#msg35796 date=1265954915 ---

мен пък ми стана тъжно  :(

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: fyut link=topic=1196.msg35813#msg35813 date=1265960452 --- :( :( :( За съжаление последните "правителства" на "Държавата", ще докарат все повече хора до това положение. Жалко е да гледаш такива кадри. Показват пълната абдикация на управляващите от техните задължения.

--- Край на цитат ---

Сигурно ситуацията погледната от една страна е и малко тъжна,но според мен човек трябва да гледа и малко позитивно на "болната  ни нация",за да можем да оцелеем като здрава,а не болна.Определено не съм искал да осмея нещастния човечец - просто търсех комичното  :blind:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия