Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (37/361) > >>

fyut:

--- Цитат на: gregary link=topic=1196.msg35836#msg35836 date=1265966006 ---
--- Цитат на: Adrian link=topic=1196.msg35796#msg35796 date=1265954915 ---

мен пък ми стана тъжно  :(

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: fyut link=topic=1196.msg35813#msg35813 date=1265960452 --- :( :( :( За съжаление последните "правителства" на "Държавата", ще докарат все повече хора до това положение. Жалко е да гледаш такива кадри. Показват пълната абдикация на управляващите от техните задължения.

--- Край на цитат ---

Сигурно ситуацията погледната от една страна е и малко тъжна,но според мен човек трябва да гледа и малко позитивно на "болната  ни нация",за да можем да оцелеем като здрава,а не болна.Определено не съм искал да осмея нещастния човечец - просто търсех комичното  :blind:

--- Край на цитат ---

:yes: :yes: Верно е! За съжаление обаче тук стигаме до реалистичното и абсурда, царящ в нашата "татковина". Иначе нищо лично. Трябва да се показват такива неща за да видят всички докъде ни докараха.

Adrian:

Знам , Грег , не те обвинявам ,
но никак не е за смях ...този човек е болен и не е ясно какво му предстои

gregary:
   Пичове,- ма няма НИКАКВИ проблеми,за себе си просто знам че несъм искал да усмея човечеца,търсех комичното(различен поглед на нещата),който ме познава  го знае.Затова пожелавам ГОЛЕЕЕМИ  ;D и слагам ТОЧКА.Поздрави ;D ;D ;D

fyut:
 :drinks: :drinks: :drinks:

bobi_sf:
http://vbox7.com/play:4371d122
 :lol: ;D :lol: ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия