Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Вицове и интересни линкове
Adrian:
1. Смятате ли, че карате влакчета по по-различен начин от повечето хора?
2. Смятат ли приятелите или близките ви, че вашето хоби излиза извън рамките на нормалното?
3. Присъствали ли си някога на сбирка на Railwaypassion.com?
4. Губили/намирали ли сте някога приятел или интимен приятел заради влакчетата си?
5. Имали ли сте някога проблеми в работата заради моделизъма?
6. Пренебрегвали ли сте някога своите задължения, семейни дела, или сте отсъствали от работата няколко дена поред заради хобито?
7. Получавали ли сте делириум (алкохолно бълнуване), силно треперене, чували ли сте гласове, виждали ли сте несъществуващи неща след злоупотреба с влакчета?
8. Търсили ли сте някога от някого съвет по повод своята страст?
9. Попадали ли сте някога в болница заради влакчетата си?
10. Били ли сте някога задържани за каране на моторно превозно средство след злоупотреба с влакчета; карали ли сте такова след рожден ден на форума?
11. Чувствате ли се спокоен и някакси защитен когато карате покрай жп линия ?
Бележка: поне 5 положителни отговора на въпросите от този тест предствляват достатъчен критерий за разпознаване на железопътна зависимост.
fpk1999:
Предполагам,че горният пост е за "Вицове и интересни линкове",както и този,който аз ще напиша.И така:
Имам симптом 1,определено смятам,че карам влакчетата си по-странно от другите,доставя ми удоволствие,дори да гледам как парния джуниърски локомотив просто обикаля по овал...и още неща,които ме карат да мисля,че карам влаковете по-необичайно от другите хобисти :sarcastic:
За симптом 2-Та аз самият постоянно смятам,че излизам от границите.Изведнъж се сещам за някакъв модел,който ме кефи и задължително трябва да го притежавам,изведнъж получавам пристъп на унищожително голямо желание да пътувам с влак,и то в конкретна серия вагон,или като съобщиха,че на 15.09.20013 ще предложат новия график за движение на влаковете за известно време си мислих:" дали нямат да спрат 8640/1 и някои други влакове,дано не направят бързите в участъка София-Пловдив да спират пак на Елин Пелин,Вакарел и Ихтиман :angry:,а и вчера видяхте рекорда ми по брой публикации за ден или пак вчера,когато трябваше да сложа две единствени жълти линии,и двете по девет сантиметра,за да стане един от вагоните ми смесен 1/2 класа,обаче все линията в единия край беше с по около половин милиметър по-дълга или по-къса,целият ми следобед премина в сменяне на лентите,на около 25-ия опит,когато всичко беше 95% перфектно,аз вече бях със скъсани нерви.,...и още лудости... :pleasantry:
3-ти симптом-Присъствал съм само на НС 2012,но беше космическото изживяване...
4-ти.Намерих доста приятели,заради хобито.
.
.
7.Веднъж ми се привидя........вагон...
Нищо особено(дали?)-Веднъж един от любимите ми БВ беше с допълнителни вагони в състава и понеже знаех,че след това пътуване вече ще съм с два вагона повече в колекцията си,и бях се развълнувал-видях,че допълнителните вагони са два,така през целия път,а като слезнах на гарата и видях,че всъщност допълнителния вагон е един,чак се зачудих-къде е другия вагон??? :blink:
8.Да,понякога....
.
.
11.Чувствам се прекалено спокоен и заинтригуван,когато съм около ЖП линия(по която има движение естествено),да не говорим,когато съм в нещото,което се движи върху нея... :dance1:
Имам 7 от 10 симптома.Излиза,че страдам от железопътна зависимост,и в мащаб 1/87,и в мащаб 1/1
stefanbaikov:
Трабанта трябва да е от втора епоха. май...
Adrian:
Творбата е на едно много идейно "17'th studio''
https://www.facebook.com/17thStudio
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r5aU8zZ3jtc
pavel75:
По Дискавъри има едно предаване какво ще се случи ако изведнъж хората изчезнат. Там дават примери какво ще се случи с околния свят в следващите години. Тая творба ми прилича на нещо такова
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия