Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Вицове и интересни линкове

<< < (186/361) > >>

Adrian:
Веднъж попитали Адриан И, изключителен форумен дипломат в www.railwaypassion.com:

- Какво представлява  „форумната  дипломация“?

Адриан отговорил :

- О, това е уникален еврейски метод. Ще ви обясня с пример. Да речем, че искате да омъжите дъщерята на Рокфелер за обикновено селско момче от КЖМБългария !

- Какво? Но как ще стане това ??

- Много лесно. Влизам във форума, избирам си един приятен младеж с очила и му казвам -

- Искаш ли да се ожениш за американска еврейка?

Той със сигурност ще ми каже :

- Не , благодаря - вече съм сгоден за българка и я водих на кактусите над Панчарево.

Аз обаче настоявам:

- Да, но тя е дъщеря на милиардер!

Тук младежът със сигурност ще си почисти очилата , не че са мръсни - пичели време:

- Е, това променя нещата…

Тогава отивам в Швейцария , влизам в 1 банка и питам:

- Искате ли да имате за президент на банката парче българин , при това с очила (демек прилича даже на президент)?

От банката ще се изсмеят есте...

- А ако той е бъдещия зет на Рокфелер?

- оппаа , това разбира се променя нещата !?

Отивам при Рокфелер и му казвам:

- Искате ли за зет български пичага , много готин и умен?

Той ще се възмути и ще каже нещо от сорта :

- Какво говорите, в нашето семейство всички са финансисти!

Тогава го светвам:

- Да, но той е председател на управителния съвет на швейцарската банка!!

Тук Рокфелер ще види на хляба мекото и..
- ! Сюзи, ела веднага тук! Господин Адриан И. ти е намерил годеник - негов приятел . Той е президент на Швейцарската банка!

Нормално е на Сюзи да й дойде в повече и да промърмори
- Ох, все финансисти, скучни и неприятни.

Тогава й го забивам:
- Да, но той е едно здраво и силно българско момче! С очила !

А тя с възторг:
- О-о-о! Това променя нещата...

:hi:

fpk1999:
На мъж му звъни телефона:
-Милооо,обичаш ли ме?
Мъжът изчаква малко и казва:
-Офффф,айде купи си я!
-И аз те обичам милооо!
 :sarcastic:

Adrian:
След като ви светнах къ работи Уолстрийт и ко е форумна дипломация ,
ред е да обясня къ работят европейските помощи :

Седял си един цар в тронната зала и чул през прозореца викове: "Айде на хубавите ябълки-и-и-и!"

Погледнал - един старец с каруца продава ябълки, а наоколо - тълпа купувачи.

Прияли му се и на царя от плодовете, викнал първия министър и рекъл: "На ти пет жълтици, бягай да ми купиш ябълки."

Първият министър викнал последния министър и му рекъл: "На ти четири жълтици, бягай да купиш ябълки."

Последният министър викнал церемониалмайстора и му рекъл: "На ти три жълтици, бягай да купиш ябълки."

Церемониалмайсторът викнал шефа на стражата и рекъл: "На ти две жълтици, бягай да купиш ябълки."

Шефът на стражата викнал един стражар и рекъл: "На ти една жълтица, бягай да купиш ябълки."

Стражарят излязъл и спипал стареца за яката: "Хей, какво си се развикал? Тука хан ли е или царски дворец? Марш оттук, ябълките се конфискуват."

Върнал се стражарят и рекъл: "Ето, шефе, добра далавера. За една жълтица - половин каруца ябълки."

Шефът отишъл при церемониалмайстора: "Ето, значи, за две жълтици един чувал ябълки."

Церемониалмайсторът отишъл при последния министър: "Ето, за три жълтици една торба ябълки."

Последният министър отишъл при първия министър: "Ето, за четири жълтици половин торба ябълки. Какво да се прави, началство, инфлация."

Първият министър се явил при царя: "Ето, ваше величество, както заръчахте - заповядайте пет ябълки."

Седи царят в тронната зала и мисли: "Пет ябълки - пет жълтици. Една ябълка - една жълтица. И народът ще се скъса да купува. НА ТОЯ НАРОД ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ!"

Best Ripper:
Връща се момиченце от училище. До нея намаля скорост една кола. От колата се показва един мъж и казва:
- Ако се качиш в колата, ще ти дам близалка.
Момиченцето:
- Не.
- Сладолед?
- Не.
- Нова кукла?
Момиченцето:
- Татко, сто пъти съм ти казвала: Не идвай да ме взимаш от училището с трабантчето!

Rizar:
Аз: Хей, Филип харесва ли ти стената?
fpk1999: Коя тази във фейсбука?
Аз: Не бе, на макета.  ;D
.... тухлената ограда при депото  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия