Аааааа , това ли било...!!!

Причините се комплексни...

1."Стига им пълни главите с умни мисли - не виждаш ли ,че само ги дразниш , но нищо не схващат , а ако схванат , гледат да се заяждат..." и т.н. и т.н. - цитирам двама / трима многоуважавани от всички тук съфорумци.

2.Обикновенно когато света (и в частност България) е в криза - мен ми скъсват задника от работа - нали и парите си трябват за живот , жени , влакове...:sarcastic:в различна последователност.

3.Очаквам новината за съдебната регистрация на клуба (другият, не обсъжданият тук)да видя дали все пак на някой господа-другари няма ли да им светне нещо под косата.

4.Питах , писах , правих каквото мога по въпросите за Фремо-модулите (за справка - виж раздела - как се е успал и притихнал като стадо диви прасета в шубрак!!!) , всички като сме зад компютрите се изхвърляме , ма още не сме се събрали за решаването на някой касаещи модулите въпроси...та сега работя с някой хора на ЛС - и пак да не се дразнят разни "неузрели" колеги...

Впрочем , може в скоро време да има още един нов модул , който има шанс да е добра и за някой - голяма изненада - в частта , кой му е автора.
Ето една новина !!!!

5.Опитвам се да се концентрирам в личните си задачи , както от житието-битието , така и по хобито...това докато чакам да видя кой ,как ще си спази обещанието за това/онова в общото дело.

6.Подготвям цяла поредица от материали на тема DCC,макетостроене и моделизъм.

7.Чета и се наслаждавам на бисери (от бекграунда всъщност ,не съм излизал във форума - та за това си останал с впечатлени ,че ме няма - просто , отдолу не се вижда ника ми - и ако щеш вярвай , някой се кротнаха и успокоиха като не ме "виждат".)

8.Размишлявам много на тема " Ти какъв си и какво правиш в хобито????" зададен ми от един от тези дето ги дразня - та още не мога да си отговоря на въпроса ,за мен , щото за него - то е ясно , той не ходи , той лети и знае най-много и всичко - що пък да му преча!?

9.Скоро имах и личен празник , та сега се окопитвам...пък и в личен план , може да намаля темпото с влака , има и други приятни забавления но този свят...но нееее , не си купувай костюм още

10 ... и т.н. Та така!!!
Егати офтопа - може и да ме цапардосат по главата с греблото...

ама сега като го прочетох - ми то си е виц отвсякъде!!!!!!