Автор Тема: Вицове и интересни линкове  (Прочетена 758257 пъти)

gzo

• Гост
  • Trade Count: (0)
Re: Вицове и интересни линкове
« Отговор #855 -: 22 Август 2013, 23:23:44 »
Чета си аз вътрешнозаводските вицове на Адри и Венци и се хиля от сърце, а в промеждутъците между отделните напушвания на смях се чудя кое е по-сложно:
Да измислиш вица на база на предоставения мат'рял или постоянно да предоставяш мат'рял за вицове ?  :sarcastic:

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6739
  • Рейтинг: 1100
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
« Отговор #856 -: 23 Август 2013, 12:41:28 »

Пач , изключително  напрегнат , претърсвал тоалетните за заварчици с 35 годишен стаж ...
отваря последната и вижда сянка...присвил очи (понеже недовиждал от милионите заварки)
и попитал :
- Мите , ти ли си ?
- Ммдааа...
- А защо са ти такива големи очите ?
- Запек , брато ! Запек !

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12409
  • Рейтинг: 1344
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #857 -: 23 Август 2013, 12:48:06 »
Като стана въпрос за "производствен хумор" с наличния материал, малко по-горе, ето ви още един!

В един научен институт (може би БАН)  им поръчали чрез държавна поръчка,  да направят проучване по темата на
известния и уважаван български коментатор Димитри Иванов, намерен във в.СЕГА. - "Поразяващото проклятие на урду".

Няма как...щом е държавна поръчка ще трябва да се изпълни спешно и в срок.
Успяли да намерят няколко такива екземпляра тук и ги подложили на денонощни тестове,
 проучвания със сменяеми екипи, за по-голяма достоверност на добитите факти.

Минала седмица и въз основа на тези факти, решили да организират
финално проучване - запознанство на живо с опитните екземпляри. Всичко било добре обмислено:
- зала с ограничен достъп, от вътре в невозможност да се отвори! (имали леки съмнения че са попаднали на заразоносители).
- свръхскоростни камери, за регистрират дори трепване на клепачите и разширение на зениците.
- бронирано от шести клас стъкло разделяло залата от наблюдателните места за учените.
...и куп други съвременни джаджи създадени в помощ на науката.

Събрали се учените в съседната заличка, насядали по местата си и се приготвили да си водят записки "от първа ръка".
Охраната пуснала вътре събраните от действителността в този район, опитни екземпляри и побързала да заключи зад тях вратата.

Един веднага се впуснал към конзолата и започнал с такава бясна скорост да плюе наляво и надясно,
 по всичко което му се изпречело на пътя към [*цензурирано*] и безхаберието си,
че увлечен не видял как сам почнал по себе си да плюе...и да плюе в отговор на плюнките си до безкрайност.
Всичко това било определно благодарение на забавени кадри от свръхскоростните камери които снимали вътре,
 защото учените в залата въобще не го забелязали - човека тъй кротко и благовидно изглеждал в залата зад стъклото,
 че повечето от тях записали в графата му "безобиден, спокоен и не е опасен - не подлежи на лечение",
което след прегледа на видеозаписите променили на "свръхопасен, готов на самоунищожение ако няма друга алтернатива".

За друг екземпляр открили странно поведение, показвано само когато знаел (или си мислел че знае),
че учените не гледат точно него през бронираното стъкло и са заети да въдворяват ред в залата.
В графата срещу него записали " на вид благовиден, всъщност прави всичко общоопасно само в сянка",
 а за себе си допълнили "стъклото освен бронирано, вече да е и огледално, за чистотта на експериментите в бъдеще".

Трети пък следял останалите в залата и ту се смеел, ту се нахвърлял върху тях, пипал конзолата, камерите и всичко
до което можел да се добере, но бързо губел интерес и нищо не било могло да задържи вниманието му продължително време.
За него било записано - "бързо му доскучава, но когато това стане, бързо забравя и какво е правил. Възможни рецидиви след всяка ремисия!"

Четвърти се опитвал да прави всичко прилично в залата - обикаля всички останали и в разговори насаме,
пускал зловония по адрес на екземплярите с най-далечни разбирания и интесери от неговите.
В съответната таблица било записано "действа за гърба в стил на кокошкарите от махалата, но си мисли че е най-великия".

И тук внезапно се получило пълен срив в експеримента!!!
Петия гледал останалите екземпляри като стоял мирно/ тихо и се подсмихвал на останалите.
 За него имало вторични сведения, че е най-опасния...нещо като дълбок вир,
в чийто глъбини на гънките никому не било ясно точно какво има. Само се допускала мисълта за мисъл...и гънки.
Та въпросния опитен образец изведнъж застанал пред бронираното стъкло и започнал неистово да крещи и да удря с юмруци:
- УУУУУуууууууууууууууууууууу!
- Нищо не знаете!
- Никакви, учени не сте, щом не знаете това което аз знам!!!
- Всички тук се пълни нещастници, само аз виждам това!!!!
- Предайте се и ще ви помилвам!
- Тук направо е скучнооооо!
и т.н. и т.н.

Тогава учените притеснени за неговото умствено състояние прекратили експеримента като натиснали
аварийния червен бутон, който отворил пътя към канализацията и по спешност обеззаразили залата зад стъклото,
след като се уверили че всички опитни екземпляри напуснали залата по единствение възможен начин.

А като извод от този пръв експеримент записали
"Експеримента провален заради замърсяване на пробите от материала - за следващи се препоръчва,
предварително да се проверява за проблясъци на мисловна дейност и възможност от артикулация на нормален език!!!!"

:lol: :lol: :lol:

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #858 -: 23 Август 2013, 15:40:15 »

Както е известно Пач изобретил шкаф със сложна конструкция на отваряне ,
но винаги го държал заключен . Дълги години жена му със сълзи молила да й го отключи ,
но той склонил едва като се разболял от коварна болест - тендовагинит (тендер във вагината демек)
Отваря жената сложния шкаф и вижда вътре 3 яйца и пачка пари...
- ?!!

...to be continue

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #859 -: 23 Август 2013, 15:47:02 »
-WTF ?!! (what the fuck) или (welcome to facebook) възкликнала тя
- ами всеки път като си купувах влакче оставях по едно яйце ...
(Оппа - за 30 години 3 влакчета  не е толкова страшно ) помислила си тя
- а тия пари какви са ?
- Ами като се насъберяха повече яйца ги продавах - казал  Пачо и въздъхнал

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #860 -: 24 Август 2013, 10:59:10 »

След честването на РД на форума  впечатлена съпруга  поръчва портрет на съпруга си при знаменитият майстор на четката - Тон&еми. Ама да е 'като жив' , да отразява душевността и възвисеността ...ето и репликите , след приключването на работата :
- Но господин художник! Вие се подигравате! Това е ...какво е това ..."цифрова... централа Мерклин"?!
- Госпожо! Вие искахте да се нарисува психологически портрет на вашия мъж. Това и направих.

fpk1999

• Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • Публикации: 507
  • Рейтинг: 21
  • Перфектният мащаб е 1:1 !!!
« Отговор #861 -: 24 Август 2013, 12:34:52 »
Момче се качва в маршрутка и казва:
-Два билета,моля!
Шофьорът:
-Е,за какво са ти два билета,нали си сам?!
-Да,но може да изгубя единия билет и да остана без билет,а така ще имам още един.
-Ами ако изгубиш и двата?!
-Нищо,аз съм с карта.
 :) :lol:

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #862 -: 24 Август 2013, 12:42:11 »

интересен линк за децата :  цъкни ме тук!

BoRoco

• Trade Count: (2)
  • Full Member
  • Публикации: 159
  • Рейтинг: 57
« Отговор #863 -: 24 Август 2013, 18:14:32 »
Веднъж Американеца,французина и Бай Ганьо се озовали при един дух.
-Ако някой от вас ми покаже спорт, който не мога да позная,ще го пусна да си върви,но ако го позная ще остане тук за винаги.
Първи започнал американеца.Тичал,скачал и падал.
-Волейбол-казал духът и познал.
Втори бил французина.Въртял краката си наляво-надясно и се радвал.
-Футбол-казал духът и отново познал.
Последен бил Бай Ганьо.Той въртял ръцете си в кръг и показвал среден пръст.Отново въртял ръцете си в кръг и отново показвал среден пръст......
-Добре ще те пусна да си вървиш само ми кажи какъв е този спорт???
Бай Ганьо отговорил:
-СПОРТ ТОТО-2.

Best Ripper

• Trade Count: (17)
  • Hero Member
  • Публикации: 3377
  • Рейтинг: 551
  • Освободил се от форуми...

bdz43r

• Trade Count: (5)
  • Hero Member
  • Публикации: 1026
  • Рейтинг: 273
    • bgrail.info
« Отговор #865 -: 26 Август 2013, 16:06:08 »
Цитат на: pach link=topic=1196.msg90567#msg90567 date=1376890125
"Пътувам в препълнена маршрутка, хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си.
Ти се майтапиш, ама преди десетина години, докато пътувах в трамвай №7, тогава все още движещ се по Витошка ми се случи нещо много подобно, но с баща и момченце, което постоянно бърбореше нещо по адрес на гледката през прозореца, а баща му постоянно му повтаряше да млъкне.
На поредното "Абе млъкни ти казвам бе", детето изстреля нещо от сорта на "Ами и мама ти казва да не пишкаш в мивката, ама ти продължаваш."
« Последна редакция: 26 Август 2013, 16:08:09 от bdz43r »

mitko0888

• Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 2438
  • Рейтинг: 1036
  • H0, еп. I, II, III, IV, София
    • Снимките ми ...
« Отговор #866 -: 28 Август 2013, 11:35:24 »
Какъв е смисълът от „Facebook“ според Иво Сиромахов

Публикувано на 13 сеп 2009 в 5:44pm
Иво Сиромахов направи уникален анализ на социалната мрежа „Facebook“, който може да ви убие от смях. Текстът беше публикуван във в-к „24 часа“и личния му сайт: www.ivosiromahov.com, където сценаристът редовно гастролира със свои материали.

Оригиналната статия: http://ivosiromahov.com/statii/kak-vliazoh-vav-facebook/

„Преди няколко месеца, докато пиех бира с бивш съученик, той взе да ме убеждава колко хубаво нещо бил фейсбука. Обясни ми, че това било „социална мрежа“, че фейсбукът бил медията на модерните, динамични хора и че всеки, който не е регистриран там, е суперзадръстен и изостанал.
Аз отдавна имам подозрения, че съм суперзадръстен и изостанал, но не ми се иска да го призная публично, затова още на следващия ден се регистрирах в така наречената социална мрежа с надеждата да понаваксам поне малко задръстената си изостаналост.
Но още в началото започнах да изпитвам известни съмнения към медията на модерните, динамични хора.
Първо ме призоваха да си потърся приятели. Къде да ги търся? Аз ако за 37 години не съм ги намерил, баш тука ли ще ги срещна? Отказах да ги търся, но пък някакви напълно непознати хора започнаха да ми предлагат приятелство. Реших, че като добре възпитан човек би трябвало да приемам всички. Само че някои оферти минаха границите на толерантността ми.
Веднъж някакъв човек ми предложи да стана приятел с Татяна Дончева, моля ти се. Настръхнах. Как да стана приятел с Татяна Дончева? Ако човек не внимава, покрай нея неусетно може да се сприятели и с Ванко 1. Разбира се, натиснах бутона „игнорирай“, но лошото чувство остана.
По-неприятното е, че някои от новите ми приятели започнаха да ме засипват със сърчица, усмихнати човечета, нарисувани халби бира, а след 15 декември и с виртуални елхички и ме увещаваха да си ги колекционирам.
Попитах един колега за какво служат тия виртуални елхички, а той ми каза: „Не знам, но аз вече съм събрал 734. Чудя се къде да ги завра?“
Не му отговорих. По Коледа не е хубаво да се приказват такива неща.
Постепенно започнаха да ме атакуват и привърженици на различни каузи: „Да защитим децата от домашното насилие!“, „Да спасим ливадния дърдавец!“, „Искаме справедливост за Вълкан Хептенцоцов!“, „Да спрем доганизацията!“…
Тези кухи призиви ме вбесяваха. Как смятате да спрете доганизацията бе, фейсбукарчета бледи? Като си разменяте тука елхички и сърчица ли?
С наближаването на изборите гражданското съзнание на юзърите достигнасвоя апогей. Някакъв тип всеки ден ме атакуваше с настойчивото предложение да стана почитател на Яне Янев.
Любезно му написах да спре да ми досажда, защото по-скоро бих станал почитател на хурката на баба му, нежели на Яне Янев. Обаче офертите на партийния активист не спряха. Наложи се да го изхвърля от списъка с приятелите си, въпреки че не съм привърженик на силовите мерки.
Колкото повече познанства трупах в мрежата, толкова повече трупах печал, защото страницата ми се задръстваше от безсмислени признания кой какво прави в момента.
Иван Гълъбинов учи за изпит, Мария Калпакова ще ходи на педикюр, Николина Стоянова ака… А някои селски пръчки с поетични наклонности се скъсваха да пишат в статуса си претенциозни глупости от сорта: „Виждаш ли сянката ми, плаваща по вълните на времето?… Докосни звездите, но не забравяй, че си човек…“ Пълна помия!
Освен това фейсбукът постоянно ме подканяше да „сръчкам“ приятелите си. Това изобщо не се връзваше с представите ми за приятелството. Нали са ми приятели, защо да ги ръчкам?
Постепенно научих, че социалната мрежа си има и свой собствен език, в който гласните не са на почит. Често ми се случваше, когато вляза във фейсбук, да ме приветстват с милото „здр“. „Двждн“ – отвръщах аз.
Някои хора пък настояваха да отговарям на всевъзможни малоумни тестове. „Кое животно си?“, „Кой зеленчук си?“, „Коя чалга певица си?“, „Миришат ли ти краката?“ и т.н.
Една жена ми изпрати поне 15 пъти теста “Какъв секс предпочиташ?” Накрая се вбесих и й отговорих: „Всякакъв, стига да не е с теб.“ Давам си сметка, че отговорът ми не беше твърде джентълменски, но нахалството на тая пача наистина ме извади от обувките.
Забележително е, че освен от хора получавах предложения за приятелство и от стопански субекти – фирми, хотели, магазини. Това вече беше лудост. Как да стана приятел с някакъв склад за чорапи?
С всеки изминал ден участието ми в социалната мрежа ме правеше все по-объркан и отчаян. В профила ми пишеше, че вече имам над две хиляди приятели, но реално бях сам като куче.
Усещах, че съм се превърнал в пълен фейсбук нещастник. Проклинах деня, в който си направих регистрация там. Но бях поел по този път и трябваше да изпия горчивата чаша на виртуалното общуване докрай…
Вчера отворих профила си и бях потресен.
Някаква девойка ми беше изпратила покана да отговоря на теста. „Навяваш ли на момчетата перверзни мисли, когато си с пола?“ Гледах монитора вцепенен. Разбрах, че съм стигнал дъното. В този момент направих три важни заключения: първо – че никога не съм носил и няма да нося пола, второ – че не искам да навявам на момчетата перверзни мисли, и трето – да ви пикая на социалната мрежа.

Натиснах бутона „Изход“ и излязох да пия бира.“

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #867 -: 28 Август 2013, 12:29:30 »

Светът е пълен с наивници , но спасение дебне отвсякъде :)

https://www.facebook.com/ivo.siromahov?fref=ts

това е профилът на Ивака , има над 108 000 последователи

gregary

• Trade Count: (37)
  • Hero Member
  • Публикации: 2045
  • Рейтинг: 1445
  • SBB, BLS, RhB, DB, БДЖ

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12409
  • Рейтинг: 1344
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #869 -: 28 Август 2013, 12:40:07 »
Адри, та ти ли си наивник? :blink:
Кой точно от шестте профила (дори с негови снимки са) на Иво Сиромахов е с тези 108 000???
https://www.facebook.com/ivo.siromahov?fref=ts
https://www.facebook.com/ivo.siromahov.52
https://www.facebook.com/ivo.siromahov.18
https://www.facebook.com/ivo.siromahov.9
https://www.facebook.com/ivo.siromahov.37
https://www.facebook.com/ivo.siromahov.7
Можеш ли без наивност да ми кажеш кой му е истинския профил?
А честито!!! :drinks: :lol: :lol: :lol: :hi: