...
Абе , Пачо , кво се праиш на контра ве - виж колко си светнат на букито 
....
Там е работата че това е наистина виц - аз да съм контра на фейса!!!????
А че не съм контра, първо защото обясних (някога в "оная" тема) защо аз не бих се регистрирал там.
И второ защото това не ме вълнува, питах за друго там....
После при подновяване на "проблема" някои побързаха да го направят
Проблем и
да се разп
(а)ишат с обвинения и оценки...а аз само попитах, дали ще се виждат страниците
и без регистрация както например тези "Да си спомним Софийските улици" (или нещо такове беше).
Ето че дори ти приятелю, се подлъга по лафовете че съм контра...то като кажат нещо за сестра ти....знаеш лафа!
И още един виц от мен (щото горното е също виц):
ПРез гората вървели и си пеели Снежанка, Червената шапчица и Шрек:
- Ах, колко съм хубава, най-хубавата! - пеела Снежанка. - Няма по хубава от мен!!!
- Их, колко съм червена и малка! - пригласяла Червената шапчица - Просто най-малката на света!!!!
-Уаууууу, колко съм грозен, страшен и гаден!!!! - допълвал Шрек, двете момичета.
Стигнали до една хралупа, на която пишело "Огледалото на истината". Решили, че трябва да влезнат и
да разберат истината за всеки, за да може да си пеят и нататък из гората. Влезнала първо Снежанка:
- Лелеееее, коя е тая усойница Спящата красавица? Била по-хубава от мен!?!?!!!!!
След това влезнала Червената шапчица:
- Мили боже, имало някаква гаднярка, дето и викали Малечка-Палечка, та тя била по -малка и от мен!?!?!
Шрек влезна последен:
- Бах маааа`му, коя е тая ИФ от тефтерчето, дето била три пъти по-грозна, по-гадна и по-страшна от мен??????