Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Идеи за автоматизиран ЖП прелез
pavel75:
По първи въпрос - малко не ми е ясно как трябва да стане в схемата, но в събота като се видим ще чертаем
По втори въпрос - ние нали ползваме цифрово, а то не се променя за това реших, че се взема от релсите. Но прав си - трябва си отделно захранване.
По трети въпрос - не направих връзката, че тази схема е за конкретния елемент. Значи - всичко изяснено по този въпрос.
По четвърти въпрос - никаква програма не ползвам. Значи само първата схема, следователно и този въпрос е изяснен.
:good:
XRISTO:
Ако някой тръгне да прави схемата, нека да сподели схемата на платката, че да не откривам топлата вода след 4-5 месеца.Ако пък тръгнете да правите заявки за готови платки някъде - пишете ме за 2 броя. :)
pach:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=1205.msg17993#msg17993 date=1233067036 ---....
По трети въпрос - не направих връзката, че тази схема е за конкретния елемент. Значи - всичко изяснено по този въпрос.
--- Край на цитат ---
Какво неясно има не схващам пък аз...
Схемата е за различен елемент - използва излъчвател и приемник в два отделни корпуса , монтират се като стълбове от страни на коловозите (впрочем това е по-лесното решение за двойно трасе ;)) но точно това имах на предвид като казах , че не съм я пробвал (в никакъв вариант).
Конкретният елемент ,оптрон в един корпус работеш с въздушна връзка/отражение е подходящ за между траверсите на коловозите , та става за подмяна на двата самостоятелни от схемата и се надявам да стане...
Някой трябва да направи пробите (ако бърза) , ако ли не когато се освободя (че Дориан сега ще "изреве" кво стаа с декодерите) ще го разработя и с платки ако има достатъчно желаещи...
XRISTO:
Мене ме пишеш за две, а в зависимост от цената - мога да взема и повечко. :) :good:
pavel75:
--- Цитат на: pach link=topic=1205.msg17996#msg17996 date=1233068002 ---
--- Цитат на: pavel75 link=topic=1205.msg17993#msg17993 date=1233067036 ---....
--- Край на цитат ---
Какво неясно има не схващам пък аз...
(Image removed from quote.)
Схемата е за различен елемент - използва излъчвател и приемник в два отделни корпуса , монтират се като стълбове от страни на коловозите (впрочем това е по-лесното решение за двойно трасе ;)) но точно това имах на предвид като казах , че не съм я пробвал (в никакъв вариант).
Конкретният елемент ,оптрон в един корпус работеш с въздушна връзка/отражение е подходящ за между траверсите на коловозите , та става за подмяна на двата самостоятелни от схемата и се надявам да стане...
Някой трябва да направи пробите (ако бърза) , ако ли не когато се освободя (че Дориан сега ще "изреве" кво стаа с декодерите) ще го разработя и с платки ако има достатъчно желаещи...
--- Край на цитат ---
Чакай. Нещо не се разбрахме. По третия въпрос ми стана ясно, че става за въпросният елемент в един корпус. Не ми е ясно по първи въпрос.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия