Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
22 Май 2012, 17:02:30 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Представяне на Best Ripper  (Прочетена 1305 пъти)
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7509

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #15 -: 17 Октомври 2008, 08:33:48 »

Стига бре хора, така ще се надъха, че после няма да може да се говори с pach  голяма усмивка  голяма усмивка  голяма усмивка  голяма усмивка
Коя е тоа "расн"  ???
 намигване голяма усмивка
Активен
vasko58
Сделки: (4)
Full Member
Публикации: 247

HO II , III & IV епохи Ст. Загора

Профил
« Отговор #16 -: 18 Октомври 2008, 12:05:44 »

Привет и от мен "Best Ripper"!
Историите свързани с хобито, на повечето от нас започват почти по един и същи начин! Особенно на тия които сме започнали 60-70 те години :o :o :o
"Първият сет" Ех спомени въртящи очи въртящи очи въртящи очи
първия комплект размер НО - една елипса с един див двумоторен електровоз с три сребърни вагона
Сигурно това имаш предвид:
Аз го имам от 64та година  голяма усмивка Първият ми е и още го пазя намигване Даже увеличих броя на вагоните от 3 на 6 голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Извинявай ако това ти навява някакви спомени и тъга по НОто  :'( :'( :'( ТТ също е супер, така че давай смело напред усмивка усмивка усмивка
Активен
Best Ripper
Сделки: (13)
Hero Member
Публикации: 1460

TT & H0 (AC) & Spur 1 - София

Профил
« Отговор #17 -: 18 Октомври 2008, 14:18:59 »

Васко, направо ми бръкна в душата... Същият електровоз и 3 сребърни вагона ми беше първия сет...  :'(
Активен
vasko58
Сделки: (4)
Full Member
Публикации: 247

HO II , III & IV епохи Ст. Загора

Профил
« Отговор #18 -: 19 Октомври 2008, 12:51:49 »

Венци, наистина сета е невероятен, особенно локомотива! За мен това е един от най-красивите електровози! Както при парните и при дизелите има красавци така и тук. Качествата на модела са също отлични, предвид годината която е произведен!!!
  Този електровоз е СС 7100 . Модификацията на PIKO, която имам е СС 7001 на NSCF (колекционерска рядкост), тъй като вече отдавна не се произвежда намигване
  Има и други фирми които, които са произвеждали през годините този модел в различни мащаби включително и ТТ голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
  Ако те интересува, прилагам странница от сайт в която има всички фирми, които го правят. Има и таблици с техн. данни за модела на всяка фирма (мащаб, тегло, година на производство, размери и т.н.)
   http://www.modellbahnmuseum.net/674.0.html
Активен
Adrian
Сделки: (151)
Hero Member
Публикации: 4509

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« Отговор #19 -: 19 Октомври 2008, 21:20:42 »

на Lemaco  най-ме кефи усмивка
Активен
Gervasii
КЖМ - България
Сделки: (1)
Hero Member
Публикации: 1392

НО DRG IIb епоха София

Профил
« Отговор #20 -: 19 Октомври 2008, 21:26:54 »

Абе тъй и тъй го обърнахме на спам, та направо да взема да направя следната демокрация.. Да изгоня жената и децата и във всяка стая да направя по един макет - в N, TT и HO.  :P 
А ето го и терена за клубаааа голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
и аз съм ЗА  голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на: