Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
22 Май 2012, 17:03:29 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Представяне на martzaro  (Прочетена 347 пъти)
martzaro
Сделки: (0)
Full Member
Публикации: 173

HO - IV епоха-Пловдив

Профил
« -: 13 Октомври 2008, 12:24:41 »

Здравейте на всички хобисти....моделисти....ентусиасти и всички дето завършват на "сти". Казвам се Огнян Славков по образование строителен инженер, по професия офицер в МВР вече 10 години, по душа DJ. С хобито се занимавам от малък или по точно заради баба дето ходи по европата и ме снабдяваше с влакчета на ПИКО. На 32 години съм от Пловдив имам съпруга и едно дете. /тел. за връзка с мен: 0885546525/0898798480/0878798480. По мое мнение считам такова хоби за разумно по отношение на подрастващите защото учи на творчество и развиване на креативна мисъл у децата затова трябва да работим в тази насока......казвам за младите понеже алтернативният вариант е улицата която не носи нищо добро за нашите деца, а така наречената "стриит култура" толкова широко обхванала всички модерни списания и с такава зверска реклама по медииите носи само емоционални сривове в децата и ги води към пагубно безделие. Честно да ви кажа много ме е страх как ще опазя моето дете от уличното влияние в бъдеще. Желая успех на всички настоящи и бъдещи хобисти в начинанието от все сърце.
Не забравяйте завета на Кан Кубрат: "Силни заедно".
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7509

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #1 -: 13 Октомври 2008, 13:38:39 »

Нема да се плашиш (за децата) - ти първата стъпка най-малкото вече си я направил - замислил си се за тяхното бъдеще , а това е доста важна стъпка (някой така и не стигат до нея , без да броим колко деца имат) така , от тук нататък пътища много.
И да един от тях е и нашето хоби...

Добре дошъл (макар и със закъснение) и съм напълно съгласен с духа на нашите корени - "Силни заедно".

Впрочем ако бъдещият ни клуб има някаква по общо мото , това никак не е за изхвърляне!!! намигване
Нали това е основна цел на обединението наречено КЛУБ!?!
 голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: