Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

Съвместимост управление - декодер - производител

<< < (4/7) > >>

XRISTO:
А откъде могат да се поръчат в България?...защото ми куцат езиците и дори да може онлайн - не ще се справя(пък и то онлайн ще ми стъпи двойно,освен ако не взема 10-тина парчета) ???

lubomir:
От Бг не можеш да си вземеш такива. Ако можеше вероятно щяха да са 1,5 пъти поне по-скъпи. Така че при всички случаи си  струва да ги вземеш от там. Транспорта ще ти е 5-6 Е и ще си ги получиш в къщи. Освен това можеш да ги поръчаш без куплунг и така ще спестиш 2-3 евра на бройка допълнително.

XRISTO:
Я да вдигнем мъртвеца след почти една година:
-Някой ползвал ли е продукти на фирма Tams - http://www.tams-online.de/download/index_uk.html (в момента страницата им е в Under construction , но има PDF на Manual-и).Интересувам се по-точно дали са от добрите декодери(имат ли обратна връзка с електродвигателя, лесно ли се програмират, помнят ли си функциите  без да забиват, управляват ли осветление) и дали са съвместими със Roco Multimaus.То си пише в мануала, но аз по-скоро се интересувам дали някой ги е пробвал(логично е производителя да ги хвали - нали си е  негово производство)  ;)

pach:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=125.msg23036#msg23036 date=1239597814 ---Я да вдигнем мъртвеца след почти една година:
-Някой ползвал ли е продукти на фирма Tams - http://www.tams-online.de/download/index_uk.html (в момента страницата им е в Under construction , но има PDF на Manual-и).Интересувам се по-точно дали са от добрите декодери(имат ли обратна връзка с електродвигателя, лесно ли се програмират, помнят ли си функциите  без да забиват, управляват ли осветление) и дали са съвместими със Roco Multimaus.То си пише в мануала, но аз по-скоро се интересувам дали някой ги е пробвал(логично е производителя да ги хвали - нали си е  негово производство)  ;)

--- Край на цитат ---
Ако си чел напоследък последните постове на lubomir , ше знаеш отговора на този си въпрос...
 :hi:

XRISTO:
Ами аз всичко чета, то и затова не помня кой-какво...но нали си има търсачка - като и вмъкна "Tams" и ми пише, че няма таквоз нящо из форума(пробвах и "Тамс", демек, на български  :spiteful:  ).Та затова се престраших да попитам.А ако имаш впредвид, че е обяснявал нещо за протоколи и т.н и т.н. - то аз нищичко не вдявам от такива работи и 10 пъти да го чета - все тая.Просто се интересувам от хора, които са ги пробвали, да ми кажат, дали са читави.  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия