Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Съвместимост управление - декодер - производител
lubomir:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=125.msg2962#msg2962 date=1205871605 ---Абе,да ти кажа и аз така знам,ама се опасявам дали дистанционното ще намери адреса на декодера.Защото моята работа ще е малко сбиротак.Много са скъпи декодерите на Роко и само като сетове ми се струват изгодни.Е,все пак не мога за всеки един декодер да си купувам сет и да търся после на кого да го разпродам,нали?За това гледам един в "Конрад" , дето ги има по 16 евро - Art.-Nr.: 244052 - 62 .
--- Край на цитат ---
Ако имаш мултимаус не го вземай този. Не ще да се програмира. Бъгва се по време на движение, и движи локомотива с постоянна скорост без значение какво му подаваш от мауса. Имам няколко от тях и ще ги ползвам за управление на челните светлини на двуетажните вогони. Изобщо, явно цената има значение.
XRISTO:
--- Цитат ---Ако имаш мултимаус не го вземай този. Не ще да се програмира. Бъгва се по време на движение, и движи локомотива с постоянна скорост без значение какво му подаваш от мауса. Имам няколко от тях и ще ги ползвам за управление на челните светлини на двуетажните вогони. Изобщо, явно цената има значение.
--- Край на цитат ---
А,мерси колега!Все се бях набутал.Значи да си търся Роковски за мултимауса,значи.А ако някой има Роко мултимаус и е пробвал различни декодери-нека сподели кои се държат прилично,че да не правя "набутващи"опити,а и не само аз. :)
lubomir:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=125.msg3767#msg3767 date=1208118606 ---
--- Цитат ---Ако имаш мултимаус не го вземай този. Не ще да се програмира. Бъгва се по време на движение, и движи локомотива с постоянна скорост без значение какво му подаваш от мауса. Имам няколко от тях и ще ги ползвам за управление на челните светлини на двуетажните вогони. Изобщо, явно цената има значение.
--- Край на цитат ---
А,мерси колега!Все се бях набутал.Значи да си търся Роковски за мултимауса,значи.А ако някой има Роко мултимаус и е пробвал различни декодери-нека сподели кои се държат прилично,че да не правя "набутващи"опити,а и не само аз. :)
--- Край на цитат ---
А, не е нужно да са роковски. Аз например вземам други едни австрийски, и трябва да кажа че работят абсолютно безпроблемно. Верно че са по 32 Е бройката, обаче са No1. Стават и за движение по аналогов път. Роковските имат някои ограничения, във функционално отношение, и освен това на мене ми жужът, което ме дразни. Общо взето декодерите са съвместими със всички централи. Но някои от декодерите са по-капризни от други. В това е проблемът.
XRISTO:
Ами 32 e скъпичко,но щом няма нищо по-добро на по-ниски цени,ще трябва да се ориентирам км тях.
А може ли някакъв линк? :)
lubomir:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=125.msg3791#msg3791 date=1208198684 ---Ами 32 e скъпичко,но щом няма нищо по-добро на по-ниски цени,ще трябва да се ориентирам км тях.
А може ли някакъв линк? :)
--- Край на цитат ---
http://www.tran.at/
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия